Kim Kimdir?

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!Ş

ESENBOĞA ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Şenel biyografik bilgisi...

YUSUF ŞENEL KİMDİR?

Yusuf Şenel, 1979 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. Şenel Türk bir iş insanıdır.

YUSUF ŞENEL’İN EĞİTİM HAYATI!

Yusuf Şenel, küçük yaşlardan itibaren hem eğitim hayatını hem de iş hayatını birlikte yürütmeyi başarmıştır. Şenel, lise eğitimini 1998 yılında Bolu Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldu.

Üniversite eğitimini de Kahramanmaraş Sütçü İmam üniversitesi Tekstil mühendisliği bölümünü kazanmış ancak üniversite eğitimine başlamasa bile iş hayatındaki fırsatları görüp eğitimini yarım bırakıp doğrudan çalışma hayatına geçiş yapmıştır.

YUSUF ŞENEL’İN İŞ HAYATI!

Yusuf Şenel, çeşitli sektörlerde yöneticilik yapmıştır ve sonrasında ise kendi işini kurmuştur. 2009 yılına gelindiğinde ise faaliyete başlamış olan Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.’nin kuruluşundan itibaren çalışmış.

2012 yılında da şirket hisselerinin tümü devir alarak çalışmaları ile bugünlere kadar getirmiştir. Şu anda da Naturel Grup çatısı altında yer alan çeşitli sektörlerde faaliyet göstermekte olan şirketlerinin yönetim kurulu Başkanlığını üstlenmektedir.