22 / 07 / 2024

Yusuf Yazıcı'dan eşi Melisa Aslı Pamuk'a 53 milyon TL'lik ev!

Yusuf Yazıcı'dan eşi Melisa Aslı Pamuk'a 53 milyon TL'lik ev!

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, futbolcu aşkı Yusuf Yazıcı ile evlendi. Ünlü futbolcu Yazıcı'nın eşine düğün hediyesi olarak Nice’ten 1.5 milyon Euro değerinde (yaklaşık 53 milyon TL) bir ev aldığı öğrenildi.




Bir oyuncu ve futbolcu aşkı daha mutlu sona ulaşırken, güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile başarılı futbolcu Yusuf Yazıcı sürpriz bir şekilde hayatlarını birleştirdi.

Fransa'nın Lille takımında oynayan Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz yaz geldiği  İzmir  Çeşme'de Melisa Aslı Pamuk ile tanıştı. İkili burada yeni bir aşka yelken açtı. Hatta Melisa Aslı Pamuk aşkı için kendi filminin galasına bile katılmadı, hatta soluğu sık sık Fransa'da aldı. 

Takvim'den Doğan Savaş imzalı habere göre Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'dan mutlu haber geldi.

Güzel ve başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını, "Melisa Aslı Yazıcı" şeklinde değiştirince evlendikleri ortaya çıktı.

İkili konu ile ilgili olarak herhangi bir bir açıklama yapmazken nikahın Fransa'da kıyıldığı belirtildi. Başarılı futbolcu Yusuf Yazıcı ise Melisa Aslı Pamuk'a düğün hediyesi için de kesenin ağzını açtı.

Yusuf Yazıcı dan eşi Melisa Aslı Pamuk a 53 milyon TL lik ev!

Fransa'nın sosyetik tatil şehri olan Nice'den 1.5 milyon Euro'ya (Yaklaşık 53 milyon TL) deniz manzaralı bir ev aldı. Melisa Aslı Pamuk da eşinin bu jesti karşısında havalara uçtu. Hatta başarılı oyuncu deniz manzaralı ultra lüks evini kendi zevkine göre döşemeye başladı.

YUSUF YAZICI EN GOLCÜ FUTBOLCU OLMUŞTU

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Lille'de milli futbolcu Yusuf Yazıcı geçtiğimiz Aralık ayında 10 golle Fransız ekibinin Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu olmuştu.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Fransız takımının resmi sosyal medya paylaşımında, "Lille'in Avrupa kupaları tarihinin en skorer oyuncusu Yusuf Yazıcı." ifadeleri kullanılmıştı. Başarılı golcü Yusuf Yazıcı, 10 golle Fransız ekibinin Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu olmuştu.

Fransa takımı Lille'de 2002-2006 seneleri arasında forma giyen Matt Moussilou, Fransız takımın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu rekorunu 9 gol ile elinde tutuyordu.

 

Emeklilere göre kiralık ev yok! Huzurevi başvuruları 5 yılda yüzde 41 arttı! 

Çeyrek altın fiyatı 2024! Altın almak isteyenler ters köşe oldu! 21 Mayıs 2024 kuyumcu canlı altın fiyatları

'Sakın telaşa kapılmayın' diyen İslam Memiş yeni tarih verdi!


Geri Dön