04 / 05 / 2024

YZG İnşaat projelerinin her aşamasını müşteriler takip edebilecek

YZG İnşaat projelerinin her aşamasını müşteriler takip edebilecek

Arsa sahipleri ve müşteriler, inşaatın her aşamasında kontrole açık olan şantiyelerde hesap verme zorunluluğu gereği olarak teknik şartnamede yazan malzemelerin kullanılıp kullanılmadığını yerinde kontrol edebilecekler



Anlaşmalar öncesi verilen ve genelde yazılı olmayan sözlerin imzalardan sonra unutulduğu yetmezmiş gibi olumsuzluklarda yetkililere ulaşmanın imkansız olduğu bu süreçlerde; özellikle teknik şartnameye aykırı imalatların yapılması, teslimat sürelerinin gecikmesi ve iskan alınamaması gibi başlıca sıkıntıları hemen hemen her yeni binada duymak mümkün  

İlk başlarda tatlı sözlerle ve rengarenk resimlerle vaat edilen, hayalini kurdukları evleri teslim almayı bekleyen birçok kişi; odaları kendilerine söylenenlerden daha küçük olan, izolasyonu iyi yapılmadığı için çatısı akan, prizleri çalışmayan, ses yalıtımı olmadığı için tüm komşularının seslerini evlerinin içindeymiş gibi duydukları dairelerle ve binalarla karşılaşıyorlar.

YZG İNŞAAT, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile verilen sözlerin her kelimesinin yazılı olduğu ve güvence altına alındığı özel sözleşmelerimizle tüm süreçlerin arsa sahipleri ve müşteriler tarafından kontrol edilebildiği şeffaf bir yapılanma içersinde inşaat çalışmalarına devam ediyor.

Arsa sahipleri ve müşteriler, inşaatın her aşamasında kontrole açık olan şantiyelerde hesap verme zorunluluğu gereği olarak teknik şartnamede yazan malzemelerin kullanılıp kullanılmadığını yerinde kontrol edebilecekler.

YZG GRUP, birçok faaliyet alanıyla gayrimenkul yatırımcısına ve üreticisine hizmet vermektedir. Bu faaliyet alanlarının en başında gelen  ve Yapıda Zerafetin Güvencesi... sloganıyla yola çıkan YZG İNŞAAT bünyesinde, butik gayrimenkul projeleri ve markalı konut projeleri ile insana ve çevreye duyarlı yapılar inşa etmeyi hedeflemektedir Bu doğrultuda oluşturduğu dinamik yapılanma ve kalifiye işgücü ile hızlı bir büyüme içersine giren YZG İNŞAAT kısa süre içersinde uluslar arası yatırımcılarının da desteği ve yenilikçi -  modern yüzüyle sektördeki saygın firmaların arasına girecektir.

GAYRİMENKULE DAİR HERŞEY İÇİN YZG GRUP

Uzun yıllara dayanan bilgi ve deneyimi ile sektörde kendine saygın bir yer edinen profesyonellerin bir araya gelerek kurduğu YZG GRUP, gayrimenkulü ilgilendiren faaliyet alanlarının  tümünde  koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibiyle hizmet vermektedir.


YZG GRUP, İNŞAAT DIŞINDA SATIŞ - PAZARLAMA ve DANIŞMANLIK FAALİYETLERİ İLE DE FARK YARATACAK

Türkiyenin lokomotif sektörü olan inşaat sektöründe 2005 yılı itibariyle yaşanan hızlı gelişmeler ve eş zamanlı başlayan markalı konut projesi olgusu, beraberinde bu alanda profesyonel satış ekiplerinin oluşturulması ihtiyacını ortaya çıkarmıştır.

Her arz kendi talebini yaratır mantığının yetersiz kaldığı günümüz ekonomik yapısında inşaat sektöründe üretilenin iyi bir şekilde pazarlanmadığı ve hedeflenen süre içersinde satılamadığı, satılsa bile düzgün yönetilmediği organizasyonlarda başarısızlık kaçınılmaz bir sonuçtur.

Bu sebeple satış öncesi ve satış sonrası dinamiklerin bir bütünlük içersinde planlanması, icra edilmesi ve bu disiplinden ödün verilmeksizin hedefe doğru ilerlenmesi başarının anahtarıdır.

YZG Satış-Pazarlama; en başta piyasa eğilimlerini ve kullanıcı tercihlerini göz önünde bulundurarak proje niteliklerini belirler, hedef kitleyi saptayarak proje hazırlanmasına yardımcı olur. Üretileni satmak yerine satılacak olanı üretmiş olan inşaat firmaları için satış süreçleri daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde tamamlanacaktır.

YZG Satış-Pazarlama; projelerin müşteri hedef kitlesine ulaşması için pazarlama stratejilerinin belirlenmesini, geliştirilmesini ve bu stratejilerin uygulanmasını üstlenmektedir. Aktif pazarlamaya başlandığı zaman ise  proje sahibi inşaat firmasının satış ve pazarlama bütçesi doğrultusunda projenin medya planlamaları, medya ilişkileri ve halkla ilişkiler çalışmaları uzman kadromuz danışmanlığında çözüm ortaklarımızla birlikte yürütülmektedir.  

YZG Satış-Pazarlama; projenin tüm özelliklerini ve planlanan pazarlama çalışmalarını göz önüne alarak en uygun satış yöntemini belirler. Hayat görüşleri ve hayat standartları hedef müşteri kitlesi ile örtüşen, eğitimli ve konusunda uzman dinamik profesyonellerden oluşan Satış Ekibi ile projeyi müşteri hedef kitlesine en iyi şekilde anlatır. En önemlisi Proje Satış Ofisi ni tüm bu organizasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlayacak, müşteri üzerinde pozitif bir etki bırakacak ve projeyi doğru temsil edecek şekilde düzenler.


Geri Dön