27 / 04 / 2024

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.



Seyyar tezgahına belediye zabıtaları tarafından el konulan yaşlı bir adamın malının elden gitmesi sonrası döktüğü gözyaşları Twitter'da gündem oldu. Sosyal medyada çokça paylaşılan görüntülerde seyyar arabasına koyduğu sarımsakları 20 liradan satarak evine ekmek götürmeye çalışan adamın arabası belediye zabıtaları tarafından zaptedildi. Olaya şahit olan vatandaşlar ise yaşlı adamın üzüntüsünü gidermek ve teselli etmek için yaşlı adamın tezgahta kalan ürününün tamamını satın alarak adama yardımcı olmaya çalıştı.

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter da gündem oldu

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön