Ekonomi

Zamlı asgari ücretler hesaplara ne zaman yatacak? İşte zamlı asgari ücretin yatacağı o tarih! Hemen bu tarihe bakın!

Milyonlarca asgari ücretli zamlı emekli maaşlarının ne zaman yatacağını merak ediyor ve araştırıyor. Peki zamlı asgari ücretler hesaplara ne zaman yatacak? İşte zamlı asgari ücretin yatacağı o tarih! Hemen bu tarihe bakın... Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, asgari ücrete Temmuz ayı itibariyle yüzde 30 oranında bir zam yapıldı

Milyonlarca asgari ücretli zamlı emekli maaşlarının ne zaman yatacağını merak ediyor ve araştırıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, asgari ücrete Temmuz ayı itibariyle yüzde 30 oranında bir zam yapıldı. Bununla beraber asgari ücret net olarak 5 bin 500 TL'ye yükseldi.

Peki zamlı asgari ücretler hesaplara ne zaman yatacak? Zamlı asgari ücretler yatrı mı? İşte zamlı asgari ücretin yatacağı o tarih! Hemen bu tarihe bakın...
 

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ve merakla beklenen asgari ücret zammıyla ilgili yapılan yeni düzenleme 30 Haziran perşembe günü Resmi Gazete'de yayınlamdı ve yürürlüğe girdi. 

Habertürk'te yer alan habere göre, Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından belirlenen ve milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücret, başka bir yürürlük tarihi belirtilmediği takdirde yayımlandığı tarihten itibaren yürürlüğe giriyor.

Söz konusu düzenlemeyi içeren, Asgari Ücret Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Haziran perşembe günükü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Peki zamlı asgari ücretler hesaplara ne zaman yatacak? Zamlı asgari ücretler yatrı mı? İşte zamlı asgari ücretin yatacağı o tarih! Hemen bu tarihe bakın...
 

ZAMLI ASGARİ ÜCRET NE ZAMAN YATACAK?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren zamlı asgari ücret Ağustos ayında hesaplara yatacak.

YENİ ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLDU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dönemlerde sık sık gündeme gelen asgari ücrete yüzde 25 oranında zam yapıldığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, yapılan zam ile beraber net asgari ücret tutarını da açıklamıştı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni asgari ücrete yüzde 25 oranında ara zam yapıldığını dile getirerek, milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücretin 5 bin 500 TL olacağını söylemişti.

Herkes bekçilerin maaşını konuşuyor! İşte son zamlardan sonra en düşük ve en yüksek bekçi maaşları

Milyonlarca işçinin gözü kulağı bu haberde! Asgari ücret zammı maaşlara ne zaman yansıyacak?

Asgari ücrete yapılan ara zam sonrasında çalışanların temmuz ayındaki bordro değişimleri nasıl olacak? İşte detaylar…