29 / 04 / 2024

ZBS Alfaçelik, Akyazı ve Gebze'de tesis yapacak!

ZBS Alfaçelik, Akyazı ve Gebze'de tesis yapacak!

Azerbaycanda Haydar Aliyev Havaalanı projesinin inşaasına katkıda bulunacaklarını söyleyen Zbs Alfaçelik Genel Müdürü Rıdvan Murat, Adapazarı Akyazı'da 10 milyon liralık alüminyum haddehane projesi ve Gebze Şekerpınarda depolama tesisi yapacağız dedi



Türkiyenin ilk yapısal çelik şirketlerinden biri olan ve Avusturyalı Zeman Holding ile ortaklığı bulunan Zbs Alfaçelik, yurtiçi ve yurtdışında başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Azerbaycanda önümüzdeki günlerde başlayacak ve ülkenin prestij projesi olacak olan Haydar Aliyev Havaalanı projesinde yer alacaklarını söyleyen Zbs Alfaçelik İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Rıdvan Murat, Yapılacak olan 8.000 tonluk nitelikli ve estetiğin ön planda olduğu projede, Zbs Alfaçelik olarak çözüm ortağı olacağız dedi.

Yurtdışının yanı sıra Türkiyede de çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Rıdvan Murat, Adapazarı Akyazı'da Asaş Alüminyum firması için 10 milyon liralık alüminyum haddehane projesi yapıyoruz. Ayrıca, Erlüks Kimya Depolama firması için Gebze Şekerpınarda daha önce yaptığımız tesisinin ikinci etabının inşaasına da kısa bir süre sonra başladık açıklamasında bulundu.


Zeman ile gücünü artırdı

Zeman Grup ile ortak olmadan önce yaklaşık 200 proje tamamladıklarını ifade eden Murat şöyle devam etti:

Kurulan ortaklık ile eskisinden daha verimli, daha rekabetçi bir yapıda üretim yapmaya başladık. Bu ortaklık bize daha nitelikli ve büyük çaplı projelere katılma imkanı da sağladı. Şimdilerde ülkemiz dışında Avusturya, Almanya ve Romanya başta olmak üzere, farklı ülkelerde endüstriyel yapılar, depolar, antrepolar, fabrika binaları, hizmet binaları, sanayi tesisleri, çok katlı çelik konutlar, iş merkezleri, stadyum ve havalanı hizmet binaları inşa ediyoruz. Örneğin Zeman Grup işbirliği ile Bakü Havaalanı projesinde yer aldık. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan Haydar Aliyev Havaalanı projesinde de çalışmalarımız olacak.

Bu yıl 20 milyon Euro ciro hedeflediklerini dile getiren Rıdvan Murat, bunun yaklaşık yüzde 70ini yurtdışında yaptıkları işlerden elde edeceklerini açıkladı.


Geri Dön