28 / 04 / 2024

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 



Türkiye’nin ilk “off-site construction” yani “saha dışı yapı üretimi/modüler inşaat” markası Consera, fark yaratacak bir projeye imza atıyor.  Çelik yapı sektöründeki 2,5 milyon metrekarelik deneyiminden güç alan ve depreme karşı güvenli binalar inşa eden Consera, Zekeriyaköy Kuzeybükü’nün lansmanını 19 Aralık’ta gerçekleştirecek. 

Yaklaşık 9500 metrekare arsa alanı, 12 bin metrekareden fazla inşaat alanı olan  Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, 7 blok 42 müstakil sıra villadan oluşuyor.  Teğet Mimarlık tarafından tasarlanan projede, deprem açısından en güvenli bölgelerden birinde olmasının yanı sıra önemli lokasyonlara yakınlığıyla da idaikkatleri üzerine çekiyor.

Consera tarafından gelen lansman davetinde şu ifadelere yer verildi: ''Dominik, Belçika, Venezuela, Hollanda gibi 32 ülkeye çelik ve modüler çelik yapı ihraç eden Consera’nın Zekeriyaköy Kuzeybükü lansmanında siz değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız.''

CONSERA HAKKINDA!

Türkiye’nin ilk “saha dışı yapı üretimi/modüler inşaat” firmalarından biri olan Consera, Türkiye’de ev sahibi olma geleneğine yeni bir seçenek olacak modüler konut markasını sunmaya hazırlanıyor.

Consera, Türkiye’nin ilk “off-site construction” yani “saha dışı yapı üretimi/modüler inşaat” firmalarından biri. Çelik yapıdaki 25 yıllık ve 2,5 milyon metrekarelik deneyiminden güç alarak verimli yöntemlerle daha iyi binalar üretmeyi hedefliyor.  

Fikri Şimşek’in 1971’de kurduğu Akşan Yapı ve 2001’de çocuklarının hayata geçirdiği, Türkiye’nin ilk büyük üretimine sahip hafif çelik yapılar fabrikası Akkon Çelik’ten gücünü alan Consera yurtiçinde deprem ve kentsel dönüşüme çare olan çelik ve modüler çelik yapılar üretirken, yurtdışına tamamlanmış modüler yapıları ihraç ediyor. 

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları nın lansmanı 19 Aralık ta! 42 villalık yeni proje!

ACUN ILICALI'YA 236 ODALI ÇELİK'TEN OTEL YAPTI!

Türkiye’de ev sahibi olma geleneğine yeni bir seçenek olacak modüler konut markasını sunmaya hazırlanıklarını belirten Consera, Kurucu ve Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Şimşek Yurtdışında ise, Dominik Cumhuriyeti’nde Acun Ilıcalı için çelik ve modüler çelik karma yapı sistemiyle inşa edilen 236 odalı, 16 bin metrekare kapalı alana sahip otelin açılmak üzere olduğunu açıkladı.

Bu gelişmelerle birlikte Consera, Dominik Cumhuriyeti’nde yeni projelere imza atmaya başladıklarını belirten Şimşek,.  eş zamanlı olarak Belçika’da bulunan 1. Lig Futbol Kulübü Westerloo için 2.800 metrekare büyüklüğünde modüler çelik yapı teknolojisiyle otel seviyesinde bir idari bina inşa ettiklerini açıkladı.

Şimşek ''Bu; bir Türk firmasının, Avrupa’da gerçekleştirdiği inşaatın önemli kısmını, Türkiye’de üretip adeta inşaatı modüler olarak ihraç ettiği ilk projedir.'' dedi. 

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Geri Dön