29 / 04 / 2024

Zekeriyaköy Orman Ada'da 595 bin dolara çatı dubleksi!

 Zekeriyaköy Orman Ada'da 595 bin dolara çatı dubleksi!

Firma: Eczacıbaşı Gayrimenkul

Proje: Ormanada

Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından inşa edilen Ormanada projesinde yüzde 25 peinatla 60 ay vade imkânı konut alıcılarına sunuluyor...



Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından 220 bin metrekarelik alan üzerinde Zekeriyaköy'de hayata geçirilen  Ormanada  projesinde 188 adet veş farklı alternatifli villa, 81 adet 15 farklı alternatifle sıra ev yer alıyor. 7 ay içinde yaşamın başlamadı beklenen Ormanada Zekeriyaköy'de satışlar devam ediyor.



İnşaat alanının ise 103 bin metrekare olarak belirlendiği Orman Ada Zekeriyaköy projesinde yer alan villalar iki katlı, sıra evler üç katlı olarak dizayn edildi. Teslimlerinin 2013 yılında yapılmasının beklendiği Zekeriyaköy Ormanada projesinde  beş dönüm büyüklüğünde ve pazar yeri konseptinde Adabostan mevcut durumda.



Adamekan'da sosyal kulüp yer alıyor ve bu kulübün içinde ise çocuk kulübü, açık yüzme havuzu, lapalı yüzme havuzu, vitamin bar, pilates, sauna, fitness, masaj odaları, buhar odası bulunuyor. Büyüklüğü ise 1.100 metrekare olarak belirlendi. Projede bir de Adaçarşı adı verilen ve günlük ihtiyaçların karşılandığı bölüm mevcut. Adakoru'da ise 2 adet tenis kortu, bisiklet yolu, çok amaçlı spor sahası ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatı alanları var.



Yüzde 25 peşinatla 5 yıl vade yapılabilen Eczacıbaşı Ormanada Zekeriyaköy'de yer alan çatı dubleksleri 595 bin dolar ilâ 900 bin dolar arasında değişen fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Bahçe dubleksleri, 685 bin dolardan ve villalar ise 1 milyon 100 bin dolardan başlangıç gösteriyor.



0212 201 59 30

 

www.ormanada.com



Yağmur Başak KARA



projeye sor



Geri Dön