02 / 05 / 2024

Zekeriyapark Evleri, Kasım 2011'de teslim edilecek!

Zekeriyapark Evleri, Kasım 2011'de teslim edilecek!

Damak tadı, zevkleri, tercihleri farklı olan ve tercihlerine uygun sunumlarla mutlu olan, ilgiyi seven, kendine has bir toplumuz. Peki, bu doyumu, yaşam alanınıza taşımaya ne dersiniz Zekeriyapark Evleri size bu fırsatı sunuyor



Zekeriyaköy'ün en yeşil alanlı butik sitesi olan M&İ İnşaat yapımı Zekeriyapark Evleri'nden ev sahibi olacakları, 12 adet bahçe dubleksi, 12 adet çatı dubleksi ve 165 metrekareden 195 metrekareye değişen daire seçenekleriyle özel alternatifler bekliyor.

2011 sonbaharında teslim

Yapım, satış ve satış sonrası hizmetlerde M&İ İnşaat güvencesiyle desteklenen yeni seçiminiz Zekeriyapark Evleri, sonbaharın tüm renklerini evlerinde yaşamaları için Kasım 2011'de sahipleriyle buluşuyor.

Yüzde 88'i yeşil alan

Keyifli yaşamın tüm imkanlarını sunan bu özel sitede aynı zamanda doğayla iç içe yaşamın tadına varacaksınız, çünkü 14500 metrekare alan üzerinde sadece 24 villa dairesi bulunan Zekeriyapark Evleri kapanmaz orman manzarası, yüzde 88 yeşil alanlı tek proje oluşu ve Zekeriyaköy semtindeki özel konumuyla öne çıkıyor.

M&İ İnşaat ortaklığı yapımı

İnşaat, inşaat sektörünün prestijli isimlerinden Mustafa Akbaş ve İbrahim Özen tarafından 2007 yılında kuruldu.Ortaklardan İbrahim Özen 32 yıldır inşaat müteahhitliğindeki bilgi birikimi ve tecrübeleri ile sektörün ileri gelenlerindendir. Mustafa Akbaş ise 35 yıllık işletme bilgi ve yönetimini, 1989 yılında kurduğu Premier Emlak Danışmanlığı ile pekiştirmiş, pazarlama ve satıştaki başarılarını sektörün duayenlerinden olmasıyla göstermiştir.

Zekeriyapark'ta satışlar başladı

Zekeriyapark Evleri, yaşam tercihlerine bağlı olarak bahçe kullanımı ya da teraslı şık çatı dubleksleri arzu eden, otoparkı, güvenliği, çocuk ve yetişkin havuzu bulunan bu özel sitede yaşamak isteyenleri davet ediyor. Satışını Premier Emlak Danışmanlığının üstlendiği bu keyifli butik sitenin ayrıntılı sunum ve detaylı bilgileri için Bebek'te 22 yıldır faaliyet gösteren Premier, Bebek ana caddedeki ofislerinde sizleri Zekeriyapark'ta yaşamın keyfini anlatmak için bir sabah kahvesine bekliyor.

Zekeriyaköy'ün en yeşil alanlı butik sitesinde sizleri bekleyenler:
12 adet bahçe dubleksi
12 adet çatı dubleksi
165 metrekare- 195 metrekare alternatifler
Lineadecor mutfaklar
Vitra Banyolar ve Seramikler (Tüm üniteler yapılmış hali ile teslim edilecektir)
Müstakil bahçe kullanımları
Teraslar
Özel otoparklar, misafir otoparkları
Güvenlik
Havuz
Sosyal tesisler (fitness, çocuk parkı, teniz kortu)
Her villa dairesine ait 80 metrekare organik bahçeler

0212 2025337

www.zekeriyaparkevleri.com
Emlak


Geri Dön