27 / 04 / 2024

Zen Pırlanta’da yarımtur yüzüklerde yüzde 50 indirim! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta’da yarımtur yüzüklerde yüzde 50 indirim! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta, Türkiye’de kadınlar için şıklığın ve zarifliğin adresi olarak biliniyor. Peki Zen Pırlanta yarımtur yüzüklerde indirim var mı? Zen Pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte Zen Pırlanta yarımtur yüzük 28 Eylül 2022 fiyat listesi…



Zarif, şık ve kaliteli takı denince Türkiye’de kadınların aklına gelen ilk isimlerden biri Zen Pırlanta oluyor. Eşlerine, sevdiklerine hediye almak isteyenler ve kendilerini şımartmak isteyen kadınlar için Zen Pırlanta yarımtur yüzüklerde yüzde 50 indirim uyguladı.

Zen Pırlanta, pırlanta yüzük fiyatlarında büyük indirime devam ediyor. Yarımtur pırlanta yüzük meraklıları için yüzde 50 indirim Zen Pırlanta’da devam ediyor. Bu indirimden faydalanmak isteyenler Zen Pırlanta yüzük fiyat listesini araştırıyor.

Zen Pırlanta’da yarımtur yüzüklerde yüzde 50 indirim! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Peki, Zen Pırlanta’da yüzük fiyatları ne kadar? Zen Pırlanta tektaş yüzükler ne kadar? Zen Pırlanta uygun fiyatlı yüzükler… İşte Zen Pırlanta 28 Eylül 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön