Altın & Gümüş

Zen Pırlanta'da baget pırlantalar yarı fiyatına düştü! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen Pırlanta'da baget pırlanta yüzüklere yüzde 50 indirim uygulandı. Zen'de çok sevilen baget pırlantalar birden yarı fiyatına indi. Peki, Zen Pırlanta'da  baget pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 27 Aralık 2022 Zen Pırlanta baget pırlanta yüzük fiyat listesi...Zen'de çok sevilen baget pırlantalar birden yarı fiyatına indi

Zen Pırlanta'da baget pırlanta yüzüklere yüzde 50 indirim uygulandı. Zen'de çok sevilen baget pırlantalar birden yarı fiyatına indi. Bu indirimden yararlanmak isteyen kişiler Zen Pırlanta'da baget pırlanta yüzük fiyatlarını araştırıyor.

BAGET PIRLANTA NEDİR?

Baget pırlantalar, özel bir baget kesim tekniği kullanılarak pırlantalarla kesilerek modern bir görünüm kazandırılan pırlanta yüzüklerdir. "Baget kesim" olarak da adlandırılır. Geleneksel oval kesim tekniğinden sonra baget yüzük modeli daha canlı ve keskin duruyor. Baget kesimin düz hatları, pırlantanın mükemmelliğini yüksek oranda yansıtırken, parlaklığını kendinden emin bir şekilde ortaya koyuyor. 
Kadınların olmazsa olmaz pırlanta tasarımlarından biri olan baget kesim altın yüzükler için de uygundur. Altın baget yüzükler, çoğunlukla pırlanta içeren yüzük modelleridir. İçeriğinde altın ya da pırlanta bulunan baget pırlanta yüzükler, pırlantanın lüks hissini altının gücüyle birleştirerek hayatınızı zenginleştirecek.

BAGET YÜZÜKLERİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ?

Baget yüzük, geleneksel oval tasarımdan tamamen farklı bir konsepte sahiptir. Baget pırlanta yüzük, yüzbinlerce yıllık pırlanta serüvenlerinin izini taşıyor. Anlam ve mükemmellik dolu bir elmas. Zarafet, zarafet, estetik ve en önemlisi sevgi ve şefkati yansıtır. Aşkınızı pırlantanın zarafeti ile yansıtmak için özel olarak tasarlanan Zen pırlanta baget yüzük koleksiyonu, mutluluk yolculuğunuza estetik, anlam, zarafet, şıklık ve değer katacak!

Peki, Zen Pırlanta'da  baget pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? Zen Pırlanta  baget pırlanta yüzükler ne kadar? İşte 27 Aralık 2022 Zen Pırlanta baget pırlanta yüzük fiyat listesi...

ZEN PIRLANTA BAGET PIRLANTA 27 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ 

1 - Baget Pırlanta Yüzük Zen Satış Fiyatı: 10 bin lira 

2 - Baget Pırlanta Yüzük Zen Satış Fiyatı: 12 bin lira 

3 - Baget Pırlanta Yüzük Zen Satış Fiyatı: 12 bin lira 

4 - Baget Pırlanta Yüzük Zen Satış Fiyatı: 12 bin lira 

5 - Baget Pırlanta Yüzük Zen Satış Fiyatı: 12 bin lira 

6 - Baget Pırlanta Yüzük Zen Satış Fiyatı: 12 bin lira 

7 - Baget Pırlanta Yüzük Zen Satış Fiyatı: 12 bin lira 

8 - Baget Pırlanta Yüzük Zen Satış Fiyatı: 12 bin lira 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.zenpirlanta.com/firsatlar 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Aralık 2022 tarihinde saat 03:48'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.82Türk Lirası, euro 20.02 Türk Lirası, altının gramı ise 1099 Türk Lirası değerinde. 

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi
Trabzon hasır setlerinde dev indirim! Fiyatları görenlerin aklı gidecek! Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi
Emel Pırlanta'dan yakut yüzüklere yüzde 60 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi...