Merak Edilenler

Zengin olma hayaline de zam geldi! İşte yüzde 50 zamlı yeni fiyatlar!

Zengin olma hayali pahalandı. Şans oyunlarına zam yapıldı. Yeni yıldan itibaren geçerli olacak zam oranının yüzde 50 olduğu öğrenildi. İşte yeni fiyatlar… Ancak O oyunların fiyatlarına da büyük zam yapıldı

Milyonlarca insan şans oyunlarıyla zengin olma hayali kuruyor. Ancak O oyunların fiyatlarına da büyük zam yapıldı. Yeni yıldan itibaren açıklanmaya başlayan zamlara bir yenisi daha eklendi. Bir zam da şans oyunlarına geldi. Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto, On Numara gibi şans oyunlarının kolon ücretlerine yüzde 50 zam yapıldı.

2023 ZAMLARI DEVAM EDİYOR

 

2023 yılına girilmesi ile birlikte her gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Vatandaşların oynadığı şans oyunlarına da büyük bir zam kararı alındı. Şans Topu, Sayısal Loto, On Numara gibi şans oyunları zamlandı.

Zengin olma hayaline de zam geldi! İşte yüzde 50 zamlı yeni fiyatlar!

TÜRKİYE'NİN ŞANS OYUNLARI PLATFORMU

Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association,WLA) standart ve kurallarına uygun şekilde faaliyetlerini sürdüren Sisal Şans İnteraktif Hizmetler ve Şans Oyunları Yatırımları olarak T.C. Millî Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün izleme ve denetimine tabi olmak üzere 1 Ağustos 2020 itibarıyla, Türkiye Varlık Fonu tarafından Milli Piyango, Sayısal Loto, Süper Loto, On Numara, Şans Topu ve Kazı Kazan oyunları dahil olmak üzere Türkiye Varlık Fonu’nun onay verdiği şans oyunlarını düzenlemesine ilişkin iş ve hizmetleri 10 yıl süreyle yerine getirmek üzere yetkili kuruluş.

İŞTE ŞANS OYUNLARIN YENİ ZAMLI FİYATLARI:

Peki şans oyunları ne kadar oldu? Çok sayıda zengin olma hayali kuran vatandaşların ve borçların kapatma yolu olarak görülen şans oyunlarının yeni fiyatları şöyle:

Çılgın Sayısal Loto ne kadar?

Eski Fiyat: 4 Türk Lirası Yeni Fiyat: 6 Türk Lirası

Süper Loto ne kadar?

Eski Fiyat: 4 Türk Lirası Yeni Fiyat: 6 Türk Lirası

On Numara ne kadar?

Eski Fiyat: 2 Türk Lirası Yeni Fiyat: 4 Türk Lirası

Şans Topu ne kadar?

Eski Fiyat: 2 TL Türk Lirası Yeni Fiyat: 4 Türk Lirası.

Kıyma 89 TL kuşbaşı 99 TL kuzu but 107 TL koyun pirzola 96 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!