Yeni Projeler

Zeray Country Akmeşe satışa çıktı! Yeni proje! 

Zeray Country Akmeşe’de yüzde 20'ye varan indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Zeray Country Akmeşe’de konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman? İşte ayrıntılar... Projede yüzde 20'ye varan indirim fırsatıyla villa satışları başladı

Zeray Country Akmeşe, Kocaeli İzmit'te Zeray İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Projede yüzde 20'ye varan indirim fırsatıyla villa satışları başladı. 

Zeray Country Akmeşe projesi 26 dönüm alan içinde hayata geçiriliyor. Toplam 35 adet müstakil villanın yer aldığı projede, konut teslimlerinin 2024 yılının sonunda yapılması planlanıyor. 

Projede konut sahiplerine, doğa ile iç içe yaşam sunuluyor. 

Peki Zeray Country Akmeşe’de konut fiyatları ne kadar? Konut büyüklükleri kaç metrekare? İşte Zeray Country Akmeşe ile ilgili merak edilenler...

Zeray Country Akmeşe projesinde yer alan villalar 5 oda bir salon olacak şekilde tasarlandı. İki katlı olan villaların, kendilerine özel bahçe alanları ve havuzları bulunuyor. 

Doğayla uyumlu taş ve ahşap malzemelerin kullanıldığı müstakil dubleks villaların yer aldığı projede, sauna, fitness, hobi bahçeleri, çocuk oyun alanları gibi pek çok farklı sosyal donatı alanına yer veriliyor. Projede bir gölet de yer alıyor.  

Kocaeli Akmeşe mevkiinde hayata geçirilen Zeray Country Akmeşe, şehir merkezine 12 dakika mesafede bulunuyor. Projenin yakın çevresinde, Sapanca Gölü, Kartepe ve Maşukiye gibi bölgeler yer alıyor. 

Projedeki her villada, açık alan şöminesi, veranda, barbekü alanı ve 2 araçlık otopark alanı bulunuyor. 

Zeray Country Akmeşe, E-5 Karayoluna 7, Tem Karayoluna 12, Sakarya merkeze 35, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 89, İstanbul'a 100 ve Ankara'ya da 333 kilometre mesafede yükseliyor. 

Zeray Country Akmeşe Haziran 2023 fiyat listesi

Zeray Country Akmeşe projesinde yüzde 20'ye varan indirimler sunuluyor. 

Projede yer alan villaların fiyatları ise 18 milyon 965 bin Türk Lirası ile 26 milyon 408 bin Türk Lirası arasında değişiyor. 

Web: https://www.zerayinsaat.com.tr/

Tel: 444 9 141 

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Gala Küçükbük Zirve satışta! Yeni proje!

Özak Sun City'de 15 ay vade fırsatı! Yeni proje!