Yeni Projeler

Zeray Dora Hill'in lansmanı yapıldı! Yüzde 10 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatıyla satışta!

Zeray Dora Hill projesinin lansmanı yapıldı. Projede konutların metrekare birim fiyatı 16 bin 750 liradan başlıyor ve yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Basın mensupları satış ofisinde Zeray Dora Hill projesinin teknik özelliklerini kapsayan 2 oda 1 salon örnek dairesini dolaştı

Zeray “Yaşamak ne güzel” dedirtecek yepyeni projesi Zeray Dora Hill’i bugün projesinin satış ofisinde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. Basın mensupları satış ofisinde Zeray Dora Hill projesinin teknik özelliklerini kapsayan 2 oda 1 salon örnek dairesini dolaştı. 

Kocaeli İzmit'te en önemli bölgelerden biri olan Çayırköy'ün sırtlarında konumlanan Zeray Dora Hill, 720 bin metrekare, orman ile çevrili, benzersiz manzarası ve neoklasik mimarisiyle yaşamın bütün güzelliklerini bir araya getiren çok özel bir proje olarak dikkat çekiyor. 

Peki Zeray Dora Hill projesinde konut fiyatları kaç lira? İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

İçerisinde özel blokların da bulunduğu, 50 adet 1 oda 1 salon, 70 adet 2 oda 1 salon, 230 adet 3 oda 1 salon, 80 adet 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 430 adet bağımsız bölümün yer aldığı Zeray Dora Hill’de her blok, altı normal kat ile bahçe ve teras dubleks katlarından meydana geliyor. İlave olarak her bloğun altında kapalı otopark katı bulunuyor. Toplam inşaat süresi 731 gün şeklinde planlanan projenin 30 Mayıs 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

“Her türlü ihtiyacın düşünüldüğü bir konsept geliştirdik”

Toplantı projeyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, projenin yeni bir keşif boyutunda olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: 

“Bugün lansmanını yaptığımız proje; bölge olarak, İzmit’te yeni yerleşim alanı ve emsali oldukça düşük olan bir bölgededir. Bu aks geçmiş dönemde hak ettiği değeri görmemiş olsa da Dora Hill projemizle, hak ettiği değeri yakalayacaktır. Adeta Zeray markasıyla, proje geliştirdiğimiz arazileri ve bölgesini hak ettiği değere taşımayı misyon edindik. Projeye ayak bastığım ilk andan beri, bir yanı deniz, bir yanı göl, alabildiğince orman manzarasıyla, projenin tamamlandığındaki atmosferini yaşayabildim. Bu daha önce yaptığımız projelere kıyasla yeni bir keşif boyutunda. Bizler de böyle özel bir arazide, yaşanabilir her türlü ihtiyacın düşünüldüğü bir konsept geliştirdik. İnşallah bu projemiz; 5 binin üzerindeki her bir kalemde yer alan tüm paydaşlarımıza, kentimize ve ilçemize ‘iyi ki’ dedirtecek bir katkıyla, imza bir proje olacaktır.”

Konutlar ferah ve güneş alacak şekilde tasarlandı

Konutların ferah ve güneş alacak şekilde tasarladığının altını çizen projenin mimarı Figen Erturan, projeyle ilgili şu bilgileri paylaştı: 

“Proje alanımız rakım olarak bölgenin en yüksek noktasında, adeta tüm körfezi kucaklayan konumda. Arazinin topoğrafik yapısı ve konumu, mimari konseptin de ilham kaynağı oldu. Blok formu ve yerleşimleri tüm körfeze hâkim, arazi eğimine uygun farklı kotlarda konumlanırken sosyal aktivite alanlarımız, projenin ana aksı üzerinde blokların merkezinde projelendirildi. Projelerimiz de çok fazla tercih edilen geniş terasları olan, yeşil alanlara bakan bahçe dubleksleri, deniz ve göl manzaralı çatı dubleksleri ile farklı daire seçenekleri oluşturduk. Tüm daireler yüksek tavanlı olup, pencereleri geniş ve yere kadar düşünülerek, dairelerin ferah olmaları, güneş almaları ve manzarayı görmeleri sağlandı.”

“Zeray ailesi olarak sorumluluk almaya devam edeceğiz”

Dora Hill’in Zeray’ın ulusal projeler üretme gayesinin pekişmesini sağlayan bir proje olduğuna dikkat çeken Zeray Genel Müdürü Fayik Ortaç şu açıklamalarda bulundu:

“Projemiz 2021-2025 dönemi beş yıllık stratejik planlamamız kapsamında başlatılan ve ulusal projeler üretme gayemizi pekiştiren önemli bir proje. Ülkemizde son dönemlerde yaşanan fiyat artışlarına paralel olarak artan maliyetlerimize rağmen, Zeray olarak sorumluluk almaya devam edeceğiz. Mücbir sebepler hariç başarılı süreç yönetimimiz ile stratejik planlamamızda belirtilen projelerimizle ülkemiz ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz.”

Kişiye özel esnek ödeme planları sunuluyor

20 Nisan tarihinde ön talep dönemiyle projenin satışlarına start verildiğini vurgulayan Satış Genel Müdür Yardımcısı Şüheda Turoğlu, “Metrekare birim fiyatımız ortalama 16 bin 750 TL olmakla beraber, kişiye özel sunmuş olduğumuz esnek ödeme planları gerek yatırım yapmayı gerekse ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Lansman dönemine özel yüzde 10 indirim, yüzde 5 peşinat ve vade farksız esnek ödeme imkanlarını kendi bünyemizde sunabiliyoruz” açıklamasında bulundu. 

Gelenekselle modern bir arada

Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sevinç Soydan ise, gelenekselle moderni buluşturduklarına vurgu yaparak şu açıklamaları yaptı: 

“Zeray Dora Hill, doğadan ilham alan mimarisiyle ferah yaşam alanları sunarken, panoramik pencereleri sayesinde ufuk çizgisiyle bütünleşen harika bir manzarayı da sakinlerinin evlerine misafir edecek. Standartların çok üzerindeki beyaz eşyaları, malzeme ve işçilik kalitesiyle konforu da zirveye taşıyan Zeray Dora Hill, aynı zamanda geleneksellikle modern kültürü de bir araya getiriyor. Sakinlerimiz dairelerde yer alan hamam ve sauna ile her anlarında kendilerini özel hissedecek, suyun huzur ve keyif veren dinginliğini yaşayacaklar.” 

İstanbul’a 45 dakika uzaklıkta

Megakent İstanbul’a 45 dakika, Kocaeli’nin en seçkin alışveriş ve sağlık merkezlerine sadece birkaç dakika uzaklıkta konumlanan Zeray Dora Hill, su ve doğa sporlarına veya aktivitelerine dört mevsim ulaşma imkânı sağlıyor. Yürüyüş yolundan bisiklet yoluna, çocuk oyun alanından spor yerlerine, dinlenme alanlarından seyir amfilerine, balık tutma platformlarından yeşil alanlara, sosyal tesis binasından iskeleye kadar her çeşit sosyal aktiviteye kolayca erişilebilecek olan Bıçkıdere Göleti’ndeki Gölkay Park da Zeray Dora Hill’in hemen yannda bulunuyor.  

Binalar taşıyıcı sistem omurgasına sahip olacak

Zeray Dora Hill’de betonarme yapılar, son deprem yönetmeliğine ve TSE standartlarına uygun şekilde hayata geçirilecek. Projede, yapı malzemesi olarak yüksek mukavemetli, uzun tasarım ömürlü, nitelikli beton malzeme ve ilgili standartlara tam uyumlu betonarme demiri gerektiği şekilde ve statik projesine uygun olarak değerlendirilecek. Binalar, yüksek enerji sönüm kapasitesine sahip betonarme çekirdek perdeler ve çerçevelerin beraber kullanıldığı taşıyıcı sistem omurgasına sahip şekilde tasarlanıyor.

Web: https://www.zerayinsaat.com.tr/projeler/satistaki-projeler/zeray-dora-hill

Investvadi yarın satışta! Beklenen projede lansman fırsatları başlıyor!

Sunset Kartal projesiyle 1.200 yeni konut geliyor!

İstanbul'da 219 bin TL'ye Tiny House fırsatı!