15 / 10 / 2024

Zeray GYO'dan sonbahar kampanyası! 17 projede 0,99 faizle 72 ay vade fırsatı!

Zeray GYO'dan sonbahar kampanyası! 17 projede 0,99 faizle 72 ay vade fırsatı!

Zeray GYO, Sonbahar Kampanyası ile, ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat olarak 0,99 vade oranı ile 72 ay vade imkanı sunuyor.




Zeray GYO, gayrimenkul sektöründe öncü konumunu koruyarak, etkileyici projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Sonbahar dönemi için başlattıkları özel kampanya hakkında Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aytül Ayhan açıklamalarda bulundu. 

17 PROJEDE 0,99 FAİZ 72 AY VADE FIRSATI!

Kampanya kapsamında, farklı bütçelere hitap eden 17 projede kampanya başladı. Bu projeler; Zeray Esil Kartepe, Zeray Mahal Kartepe, Zeray Perla 2, Zeray Future Deluxe City , Zeray  Ankara  Legend, Zeray Dilasa Orman , Zeray Dora Hill , Zeray Dora Hill 2 , Zeray Gazania Life , Zeray Gazania Life 2 , Zeray Harmony City , Zeray Miracle Garden , Zeray Grande Anatolia , Zeray Next Capital , Zeray Residence ,Zeray Country Akmeşe , Kırsal Sapanca projelerinde 0,99 faizle 72 ay vade fırsatı sunuluyor.  

Farklı bütçelere ve yaşam tarzlarına hitap eden projeler, modern tasarımları ve stratejik konumlarıyla öne çıkıyor. Anahtar teslim projelerden devam eden projelere, devam eden projelerden yeni başlayan projelere kadar birçok seçenekle, alıcıların ihtiyaçlarına uygun çözümler sununluyor.

Zeray GYO dan sonbahar kampanyası! 17 projede 0,99 faizle 72 ay vade fırsatı!
1 MİLYON KONUT HEDEFİ

Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aytül Ayhan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı süreciyle birlikte, 1 milyon konut hedefine ulaşmak için yatırımlarını hızlandıracaklarını açıkladı.

Ayhan: '' Bu hedefe ulaşmak, sadece sayısal bir başarı değil; aynı zamanda sosyal sorumluluğumuzun bir parçası olarak, topluma daha fazla konut sunarak insanların yaşam kalitelerini artırmak anlamına geliyor.'' ifadesini kullandı.

Yeşilyaka Bahçe'de 24 ay vade fırsatı! Teslimler Haziran 2025'te!

Arnavutköy Simpark Vadi Konutları 5 milyon liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler Ocak'ta!

Güneş Bahçe Evleri Güneşli'nin yeni etabı satışa çıkıyor!

Geri Dön