30 / 04 / 2024

Zermeram Konutları Meram fiyatlar!

Zermeram Konutları Meram fiyatlar!

Firma: Seha Yapı

Proje: Konya Zermeram

Zermeram Konutları Meram fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Seha Yapı projesi Zermeram Konutları'nda ilk etapta satışa çıkarılan 353 konut, 36 ay sonra teslim edilecek...




Konya Meram'da Kozağaç Mahallesi'nde yükselen Zermeram projesi  Seha Yapı  imzasını taşıyor. Zermeram Konutları projesi 300 bin metrekare alanda inşa ediliyor.


Zermeram Konutları Meram projesi üç etap olarak tasarlandı. İlk etabında 353 konutun satışa çıkarıldığı Zermeram'da birinci etap 36 ay sonra teslim edilecek.



Zermeram Konutları Meram fiyatlar!


Zermeram Konutları Meram fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Yapılan ödemeye bağlı olarak yüzde 13'e kadar indirimin sunulduğu Zermeram'da 48 ay sıfır faizle ya da banka kredisi kullanılarak taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.


1.077 konutun yer alacağı Konya Zermeram Konutları projesinde 9 yalı, 35 villa ve 14 set altı dubleks inşa edilecek. Blokların 5-8 katlı olarak tasarlandığı Zermeram projesinde 2+1'den, 6,5+1'e kadar daireler olacak.


Zermeram Konutları Konya projesi içerisinde AVM, spor alanları, çocuk oyun alanları, tematik bahçeler, meyve bahçeleri, mini golf sahası, etkinlik meydanı gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Telefon: 444 73 42

Web: http://zermeram.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön