Yeni Şirketler

Zeyna Global Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeyna Global Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli İle  AMMAR ALSULAIMAN tarafından kuruldu.

Zeyna Global Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli İle  AMMAR ALSULAIMAN tarafından kuruldu.
Zeyna Global Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Her türlü motorlu taşıt ticareti yapmak. Oto yıkama, oto kiralama, otopark işletmeciliği, oto yedek parça ile tüm motorlu taşıtlara ait yedek parçaların yurt içi ve yurt dışı alım satımını yapmak c. Her türlü emlak, gayrimenkul, siteler, turistik tesisler, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, ihtiyaç ve tasarruf sahiplerini her türlü emlak ve gayrimenkul sahibi yapabilmek için edindirme organizasyonları yapmak suretiyle nihai tüketicilere hizmet vermek, Emlak komisyonculuğu yapmak. d. Her türlü yaş ve kuru gıda, bakliyat, yağ, meşrubat, kuruyemiş ve baharat gibi gıda maddelerinin toptan ve perakende yurt içi ve yurt dışı ticaretini yapmak. e. Her türlü tekstil (Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve diger ipliklerden mamul örme ve dokuma) ürünlerin, ev tekstillerinin, her türlü konfeksiyon ürünleri ile diğer tü tekstil ürünlerinin hammadde, yarı mamul ve mamul ürünlerin ticareti, ithalatı ve ihracatını yapmak f. Her türlü petrol, petrol türevleri, kimyasal ve yardımcı kimyevi maddeler, sentetik, selülozik, akrilik boyalar, organik, organik olmayan maddeler, lastik, kauçuk diğer tüm türevlerinin iç ve dış ticaretini yapmak.
Adres: YAKUPLU MH.HÜRRİYET BUL. SKYPORT ST.BL NO:1/70 BEYLİKDÜZÜ