Yeni Projeler

Zeytin Villaları'nda tamamına takas ve yüksek kredi fırsatı! Mart 2023'te teslim!

Adason Gayrimenkul ve Burak Kara İnşaat firması yönetim kurulu başkanı Burak Kara, Sarıçam bölgesindeki yatırımlarını anlattı. İşte o röportaj...Zeytin Villaları’nı Mart 2023’te teslim edeceklerini söyleyen Burak Kara, projenin 5 villadan oluştuğunu da kaydetti

Adason Gayrimenkul ve Burak Kara İnşaat firması yönetim kurulu başkanı Burak Kara, Sarıçam bölgesindeki yatırımlarını anlattı. Zeytin Villaları’nı Mart 2023’te teslim edeceklerini söyleyen Burak Kara, projenin 5 villadan oluştuğunu da kaydetti.. Söz konusu projede tamamına takas ve yüksek kredi imkanı da sunuluyor. İşte o röportaj...


1-Sizi tanıyabilir miyiz?

1995 yılında Adana’da doğdum. Lise eğitimimi İstanbul’da tamamladım. Çukurova Üniversitesi İşletme Lisans ve ekonomi Yüksek lisansı bitirdim. 2015 yılında Adason Gayrimenkul firmamı kurdum. Adason Gayrimenkul bugün Adana ve İstanbul’da toplam 10 kişilik profesyonel bir ekip ile güven çerçevesinde gayrimenkul danışmanlığı ve aracılığı hizmetleri arz etmekte. 2020 yılında Burak Kara İnşaat firmamı kurdum. Artık hayallerimdeki mülkleri müşterilerime üretiyorum.

2-İnşaat sektörüne girişiniz nasıl oldu var mı bir öykünüz?

Üç kuşaktır ailem gayrimenkul-inşaat işlerinde. 2.derece akrabalarımı düşündüğümde 3 farklı emlak ofisi ve 4 farklı inşaat firması var. Ailem bu sektörün göbeğindeydi. Benim çocukluk zamanlarım hep o dönemki aile şirketimiz Çukurova Emlak’ta müşterilerle, pazarlıklarla, müşteri gezdirmek ve ziyaretler ile geçti. Ödevlerimi ofiste yapar, tatillerimi ofiste geçirirdim. Bayramları bile ilk ofiste emlak ekibi ile bayramlaşırdık. Bana işi öğreten Çukurova Emlak çalışanları, babam Cafer Kara ve dayım Cihangir Son oldu. Sektörün içerisinde dünyaya geldim, çekirdekten yetiştim.

2015 yılında Üniversite kazandığım zamanlarda aktif şekilde emlak danışmanlığı yapıyordum. Satılık- kiralık daire aracılığı ile başlayan faaliyetlerim, arsa, ticari gayrimenkulve müteahhitlere kat karşılığı, hasılat paylaşımı projeler pazarlamam ile devam etti. Süreç beni gayrimenkul alım-satımına yöneltti. Adana ve Mersin’de birçok ev aldım, restore ettim ve sattım. Nihayetinde kendi projelerimi inşa etmeye 2020 yılında başladım. 

Müşterilerime verdiğim hassasiyet ve önem bana onların sevgisi olarak geri döndü ve beni işime bağladı, zaman ile sermayemi artırdı. Müşterilerin dikkat ettiklerini, hislerini, duygularını hep gözlemlemiştim ve o gözlemlerimi kendi projelerimde hayata geçiriyorum.


3- Şuan devam etmekte olan projeleriniz ve özelliklerinden bahseder misiniz?

Bahçeli, müstakil, doğa ile iç içe bir villa hayatını ulaşılır, mütevazi bir gelir seviyesine ulaştırmayı hedeflediğim projem Zeytin Villaları Mart 2023’te teslim. Her villanın kendisine ait 195 metrekare bahçesi, 6+1+teras’dan olan projemiz toplam 5 adet villadan oluşuyor. Her villa net olarak 204 metrekare iç alana sahip. 1.sınıf malzemeleri kullandığımız proje terası ile bütün Sarıçam’ı seyirinize sunacak. Yeni Stadyuma 1 dakika mesafede, Hekimköy’de, Sunset Villlarının hemen karşısında.

Tamamına takas imkanı ve yüksek kredi imkanı ile villa yaşantısının lüks ve ulaşılamaz bir hayat olmadığını gösteriyorum. Takas sistemimiz ile tatil tadında bir yaşama ulaşmak imkansız değil. Adana’nın her yerinden ev, arsa, işyeri, araçları eksper değerinden takas alıyor, karşılığında doğa ile iç içe bir yaşam veriyorum

4- Tüm iletişim bilgileriniz ve sosyal medya adresleriniz lütfen

Firmalarımızın instagram hesapları:

@burakkarainsaat  
@adasongayrimenkul

Telefon: 0322 228 2323

Milli Emlak o ildeki 4 konutu 24 ay taksitle satıyor! Ev alacaklara müjde! 

TOKİ'den Adanalılara 682 yeni konut müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak