Sektörel

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor.Boss4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, son yıllarda markalı konut projelerine ev sahipliği yapan Zeytinburnu ilçesinin yatırımcıların ilgisini çektiğini dile getirerek, Zeytinburnu'nun pek çok kaliteli ve nitelikli projeye ev sahipliği yaptığını dile getirerek, bu sayede çok hızlı kabuk değiştirdiğini söyledi

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Boss4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, son yıllarda markalı konut projelerine ev sahipliği yapan Zeytinburnu ilçesinin yatırımcıların ilgisini çektiğini dile getirerek, Zeytinburnu'nun pek çok kaliteli ve nitelikli projeye ev sahipliği yaptığını dile getirerek, bu sayede çok hızlı kabuk değiştirdiğini söyledi.

Boss4 Gayrimenkul tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Abdülkadir Akkuş, Zeytinburnu'na son dönemde yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, ilçenin geniş bir alıcı kitlesine hitap ettiğini belirtti.

Zeytinburnu'nun pek çok kaliteli ve nitelikli projeye ev sahipliği yaptığını, bu sayede çok hızlı kabuk değiştirdiğini dile getiren Abdülkadir Akkuş, sakinlerin barınma, okul, hastane, alışveriş, konaklama, eğlence ve marina gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri donatıların yer almasının bölgeye ayrıcalık kattığını dile getirdi.

Abdülkadir Akkuş, bölgenin kentin tüm ulaşım akslarının çakıştığı bir lokasyonda olmasının ilçenin değerini artırdığına belirtti ve önemli açıklamalar yaptı.

Zeytinburnu'nun Avrupa Yakası'nın en hızlı gelişen ilçelerinin başında geldiğini dile getiren Abdülkadir Akkuş, son yıllarda nitelikli ve genelde de deniz manzaralı yeni ve lüks projelerin adresi olan ilçenin büyük bir dönüşüm geçirdiğini ve kabuk değiştirdiğini söyledi. Tarihi ve kültürel dokusuyla şehrin merkezinde olma avantajı sunan Zeytinburnu'nun 8 şeritli sahil yolu, ana arterlere yakınlığı, Marmaray, metrobüs ve Avrasya Tüneli avantajları da bölgenin değerine değer kattığını da söyled..

- "Büyük bir dönüşüm projesine başladık"

Abdülkadir Akkuş yaptığı açıklamada Boss4 Gayrimenkul olarak potansiyel gördükleri Zeytinburnu'nda büyük bir kentsel dönüşüm projesine başladıklarını dile getirerek, Alya Konakları Merkez Efendi Projesi'yle İETT Bloklarının dönüşümünü sağladıklarını belirtti.

Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini projede hafriyatın başladığını kaydeden Akkuş, İETT Bloklarındaki 252 bağımsız bölümün sahipleri ile anlaşıldığını ve hafriyat başladığını belirterek, bittiğinde yaklaşık olarak 467 konut ile 15 ticari gayrimenkullerden meydana gelecek olan Alya Konakları Merkez Efendi Projesi'nde geçici satış ofisinin de hazır olduğunu kaydetti.

Konutları 9 blokta 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar ve dubleksler olmak üzere planladıklarını kaydeden Akkuş, sosyal olanaklara geniş yer verdiklerini ve projenin konumu ve ulaşım olanaklarıyla da dikkat çektiğini kaydetti.

E-5'e 3 kilometre, Cevizlibağ Metrobüs'e 650 metre, Kazlıçeşme Marmaray'a 3,1 kilometre, Avrasya Tüneli'ne 1 kilometre, Esenler Otogarı'na 5,3 kilometre ve Ataköy Marina'ya 11 kilometre mesafede bulunuyor. Dört bir yanında özel eğitim kurumları, üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezleri yer alıyor."

Alya Bahçe'de yüzde 35 peşinatla! Teslimler 2024'te!

Alya Merkezefendi projesiyle Zeytinburnu'na 456 yeni konut geliyor! 

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!