05 / 05 / 2024

Zeytinburnu The Veliefendi'de son 110 daire satışta!

Zeytinburnu The Veliefendi'de son 110 daire satışta!

ZEYTİNBURNU'nda Koç Holding'e ait arazide YDA Group ve Kuruluş İnşaat'ın yapımım üstlendiği The İstanbul Veliefendi projesinin ikinci etabı satışa çıkarıldı...



ZEYTİNBURNU'nda Koç Holding'e ait arazide YDA Group ve Kuruluş İnşaat'ın yapımım üstlendiği The İstanbul Veliefendi projesinin ikinci etabı satışa çıkarıldı. Koç Holding'e ait olan anahtar teslimi son 110 dairenin fiyatları ise 1 milyon 139 bin liradan başlıyor. 3+1 ve 4+1 tipindeki dairelerde yüzde 1 KDV fırsatı bulunuyor. 


Eski Bozkurt Mensucat Fabrikası arazisi olarak da bilinen 68 dönümlük arsada gerçekleştirilen projede Koç Holding, yüzde 40 kat karşılığı yaptığı anlaşmayla 226 daire ve 14 adet ticari alanın sahibi olmuştu. 15 konut bloğu ile 2 rezidans kulesi ve 34 mağazadan oluşan The İstanbul Veliefendi projesi otobüs, metrobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma araçlarına birkaç dakikalık mesafede konumlanıyor. 

The İstanbul Veliefendi, sahil yoluna 1 kilometre, Bakırköy'e 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre ve Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


The İstanbul Veliefendi'de açık ve kapalı otopark alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness center, futbol sahası, güneşlenme terası, kafe, sauna, kreş, voleybol sahası, Türk hamamı, tenis kortu ve pek çok sosyal birim sıralanıyor. 


Sözcü


Geri Dön