06 / 05 / 2024

Zilal İnşaat Yalın Evler'de 207 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Zilal İnşaat Yalın Evler'de 207 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Firma: Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat

Proje: Yalın Evler

Yalın Evler'de fiyatları 207 bin dolar ile 900 bin dolar arasında değişen, 1+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklüklerde 80 farklı metrekare seçeneği yer alıyor



Doğası ve nitelikli sosyal altyapısı ile İstanbul’un en gözde yaşam alanlarının başında gelen Kemerburgaz Göktürk’te, imarlı son araziyi, Keleşoğlu İnşaat ile Zilal İnşaat ortaklığı satın aldı. 


Göktürk’te bugüne kadar tamamladığı önemli projelerle ün yapan  Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat  ortaklığı, bölgenin kalbi konumundaki İstanbul Caddesi’nin, ormanla kesiştiği noktada yer alan 8.600 metrekarelik arazide, ultra modern  Yalın Evler  projesinin inşaatına başladı.  



Zilal İnşaat Yalın Evler de 207 bin dolardan başlayan fiyatlarla!



Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen satış sonucu, arazi sahibi Turgut Holding ile proje ortaklığına son veren Keleşoğlu ve Zilal İnşaat şirketleri, Göktürk’ün son önemli projesinde, çelik dış kolonlara sahip duvarları olmayan sıradışı transparan bir mimari örneği ortaya koyacaklar. Ekolojik ve teknolojik nitelikleriyle, doğayla iç içe konforlu bir yaşam sunacak olan projede, fiyatları 207 bin dolar ile 900 bin dolar arasında değişen, 1+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklüklerde 80 farklı metrekare seçeneği yer alıyor.


Zilal İnşaat ile daha önce de Fatih’teki Historia Alışveriş Merkezi yatırımını ortak gerçekleştiren Keleşoğlu İnşaat, 35 yıllık birikimiyle gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alıyor.  Autopia, Capacity, Flyinn, Metroport, Pelican Mall, Ataköy A Plus, Beylikdüzü AVM, Kavacık Ofis, Ginza Plaza gibi birçok önemli alışveriş ve iş merkezini bünyesinde bulunduran Keleşoğlu’nun, Ataköy Konakları, Country Life, Pelican Hill, Arkitip Evleri, Gökyüzü Residence, Günyüzü Konakları gibi bir çok marka konut, residence ve villa projesi de yer alıyor.


0212 322 77 77

www.yalinevler.com.tr



projeye sor



Geri Dön