Ekonomi

Ziraat Bankası 10 bin TL veriyor! Başvuru süresi var ama anında tıkır tıkır harcayabileceksiniz

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında ihtiyacı olan vatandaşlara 10 bin TL verilecek. İşte detaylar... Yeni kampanyalarının detaylarını duyuran son banka ise Ziraat Bankası oldu

Emekli promosyonları konusunda büyük adım atmaya kamu bankaları, diğer konularda ciddi atiklik sergiliyorlar. Yeni kampanyalarının detaylarını duyuran son banka ise Ziraat Bankası oldu. Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. Bankada hesabı olan vatandaşlara bir duyuru yapıldı. 25 Eylül’e kadar başvuruların devam ettiği belirtilirken başvuru yapanlara gelir belgesiz 50 bin lira verileceği bildirildi. Ancak kredi puanına göre belirlenen bu tutar 10 bin TL olarak da çıkabilir. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için yapılan bu kampanyalarda nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşların 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabileceği bildirildi.

İNTERNETE ARACILIĞI İLE DE BAŞVURULABİLECEK

Ziraat Bankası 50.000 TL’ye kadar kredi almak isteyen vatandaşlar için yapmış olduğu kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisinden faydalanmalarına imkan sağlanacağı bildirildi. Ancak kredi puanına göre bu kredi tutarı değişebiliyor. Bu noktada vatandaşların kredi puanı 1100 ve üzerinde olması durumunda başvurularının gerçekleştirerek internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de yapılabileceği paylaşıldı. 

ERTELEME FIRSATI DA MEVCUT

Ziraat Bankası tarafından 50 bin liraya kadar nakit para veriliyor. Başvuru yapan vatandaşlar 3 ay ertelemeli ve 36 ay vade ile kullanılabilecek. Kredi kampanyalarına katılacak olan kişilerin emekli olmaları durumunda da maaş müşterisi olması istenmektedir. Ziraat Bankası kredi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşların şartları uygun olmaları durumunda aynı gün içinde hesaplarına paraların yatacağı bildirildi.

ANINDA TIKIR TIKIR HARCAYABİLECEKSİNİZ

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız şubelere gitmeden de işlemlerinizi yapabileceğiniz ifade edildi. Ayrıca mobil uygulamalar aracılığı ile birlikte Kredi alabileceğiniz belirtilerek Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusu yapılmakta olup düşük faizlerle ve masrafsız Kredi kullanmanız mümkün olduğu ifade edildi.

MARKETTE DE İNDİRİM VAR

Ziraat Bankası, market konusunda da vatandaşlara kampanya sunuyor. İşte o açıklama: 

Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizde, farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri her alışverişinize 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira verilecektir.