Kent Haberleri

Ziraat Bankası 1000 TL Ödemelere Başladı! Hemen başvurun

Ziraat Bankası'ndan 1000 TL ödemeleri başladı. Ödemelerden faydalanmak isteyen vatandaşların acil olarak gerekli işlemleri yerine getirmesi gerekiyor. O bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan da vatandaşları yakından ilgilendiren bir ödeme hamlesi geldi

Kamu bankalarının kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. O bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan da vatandaşları yakından ilgilendiren bir ödeme hamlesi geldi. Detaylar haberimizde... 

 

Türkiye’nin en çok tercih edilen kamu bankalarından Ziraat Bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek kampanyalara imza atıyor. Ziraat Bankası’nın kredi kartı olan Bankkart müşterileri 1000 TL ödeme alma imkanına sahip olabilecek. Bankkart kullananlar 4757’ye kısa mesaj atarak 1000 TL hediye kazanabilecek.

Ziraat Bankası, kredi kartı müşterilerine harcarken kazandırmaya devam ediyor. Bankanın resmi web sitesinde duyurulan kampanyaya göre Ziraat Bankası ile Tatil Sepeti ortaklığı başladı. Bu kapsamda Bankkart müşterileri, Tatil Sepeti üzerinden tek seferde yapacakları 10 bin TL ile 19 bin 999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 500 TL Bankkart lira kazanacak.

Ziraat Bankası ve Tatil Sepeti ortaklığında başlayan kampanya kredi kartı müşterilerini sevindirdi. Bu yaz döneminde tatil rezervasyonu için Tatil Sepeti’ni tercih eden Ziraat Bankalılar harcama yaparken kazanıyor. Bankanın resmi duyurusuna göre Bankkart müşterileri Tatil Sepeti üzerinden 20 bin TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 1000 TL Bankkart Lira kazanabilecek.