Kent Haberleri

Ziraat Bankası 2023 yılında ne kadar promosyon verecek? 

2023 yılında emekli olacak çalışanlar, EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte Ziraat Bankası'nın emekli promosyon ücretlerini merak etmektedir. Ziraat Bankası, EYT emekli promosyon ücretlerinin güncel ödeme listesini yayınladı. İşte 2023 Ziraat EYT emekli promosyonu... EYT kuralının devreye girmesiyle birlikte emekli olup gelirini başka bir finans kuruluşuna aktarmak isteyen emekliler, banka promosyonlarına ilişkin ücretleri değerlendiriyor

Ziraat Bankası emeklilik planına ilişkin güncel ücret listesi yayınlandı. EYT kuralının devreye girmesiyle birlikte emekli olup gelirini başka bir finans kuruluşuna aktarmak isteyen emekliler, banka promosyonlarına ilişkin ücretleri değerlendiriyor. Bu bankalardan biri de Ziraat Bankası...

 

Peki, 2023 Ziraat Bankası emekli maaş taşıma promosyon ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte 2023 Ziraat EYT emekli promosyonu...

Ziraat Bankası, emekli müşterilerine sağladığı avantajlarla bir kez daha dikkatleri üzerine çekiyor. Banka, 2023 yılı için emeklilere yapacağı promosyon ödemelerini duyurdu. Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşteriler, 3 yıllık peşin promosyon ödemelerinden faydalanabilecekler.

 

Promosyon ödemesi miktarları, emekli aylığı tutarına göre belirlenmiştir. Buna göre, emekli aylığı 3.500 TL'nin altında olan müşterilere 3.000 TL, 3.500 TL ila 7.500 TL arasında olan müşterilere 3.500 TL, 7.500 TL ila 10.000 TL arasında olan müşterilere 4.500 TL ve 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara ise 5.000 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

Bu promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen müşterilerin, maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası aracılığıyla almaları gerekmektedir. 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeyen müşteriler, başvurularını şubeler, internet şubesi, Ziraat Mobil uygulama, ATM'ler, SMS veya müşteri iletişim merkezi üzerinden yapabilirler.

 

Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler için promosyon tutarı, maaş tutarları toplamına göre hesaplanacaktır. Başvuruların alınmasının ardından, önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Ziraat Bankası'nın promosyon ödemesine ilişkin detaylı bilgi almak isteyen müşteriler, 0850 220 00 00 numaralı müşteri iletişim merkezi ile iletişime geçebilirler. Ayrıca, şubeler, internet şubesi, Ziraat Mobil uygulama, ATM'ler veya SMS aracılığıyla da başvurularını gerçekleştirebilirler.

Akbanklılara müjde gibi müjde! 1.250 TL'ye kadar hediye!
Renault Clio'ya 107 bin 900 TL zam! 5 Haziran 2023 fiyat listesi...
Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir!
Elektrik faturası yüksek gelenler acilen baksın! Bakanlık faturaları ödemeye yardım edecek!