Ekonomi

Ziraat Bankası 'Aman dikkat' diyerek uyardı! 50 bin TL için son 11 gün!

Ziraat Bankası üzerinde hesabı olan vatandaşlar için duyuru paylaşıldı. Banka hesabı olan kişiler, 11 gün içinde işlem yapması gerekiyor. Banka müşterisi olan vatandaşlar olduğuun vugulayarak, yeni bir kampanya duyurusu yaptığını açıklayan Ziraat Bankası, bu kampanyanın 11 gün içerisinde sona ereceğini söyledi

Ziraat Bankası, yeni hazırlamış olduğu, ihtiyaç kredisi kampanyası ile beraber vatandaşları uygun faizlerle kredi ödemeleri vermeyi sürdüreceğini açıkladı. Banka müşterisi olan vatandaşlar olduğuun vugulayarak, yeni bir kampanya duyurusu yaptığını açıklayan Ziraat Bankası, bu kampanyanın 11 gün içerisinde sona ereceğini söyledi.

Ziraat Bankası bümyesinde hesabınızın olması halinde, sizlerde 11 gün içerisinde bu başvurularınızı tamamlayarak hızlı bir şekilde bankanın vermiş olduğu 50 bin TL gelir belgesiz kredi kampanyasına dahil olarak, 36 ay vade ile ödeme alabilirsiniz.

36 Vadeli ihtiyacınızın olması durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılarak sizler de Ziraat Bankası, hesabınız üzerinden 11 gün içerisinde ihtiyaç kredisi alabiliyorsunuz.

 İslam Memiş'ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'

SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi