Kent Haberleri

Ziraat Bankası anında ödeyecek

Ziraat Bankası'ndan nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından vatandaşlara direkt para ödenecek. İşte detaylar... Son açıklama Ziraat Bankası cephesinden geldi

Kamu bankalarından vatandaşların hoşuna gidecek projelerle ilgili açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Son açıklama Ziraat Bankası cephesinden geldi. Halkbank da vatandaşlar hakkında önemli bir haberi vermişti. 

 

Ziraat Bankası, yeni nesil bankacılık konusunda da önemli atılımlar yapmakta. Süper Şube uygulamasını faaliyete geçirmiş olan banka, bu uygulama üzerinden kişiler 10 bin TL kredi çekmelerine imkan tanıyor. Süper Şube uygulamasını indirerek gerekenleri yapan Ziraat Bankası müşterileri, 10 bin TL’lik faizsiz ve masrafsız krediden yararlanabilecekler.

Ziraat Bankası, faizsiz ve masrafsız bir şekilde verecek olduğu 10 bin TL’lik kredi için bir takım adımların izlenmesini istiyor. Buna göre banka müşterilerinin ilk olarak Süper Şube uygulamasını indirmesi gerekiyor. Bu uygulama, hem müşteriler hem de banka açısından büyük avantajlar sunmakta. Maliyetin düşürülmesi, işlemlerin oldukça hızlı bir şekilde yapılması, her yerden kolayca erişilebilir olması nedeniyle Süper Şube, her iki taraf için de güzel olanaklar sunuyor.

Süper Şube uygulaması ile kredi başvurusunda bulunacak olan Ziraat Bankalılar, masrafsız ve faizsiz bir şekilde verilen bu krediden faydalanabilecekler.

Tam da bayram öncesinde faizsiz ve masrafsız kredi imkanı sunan Ziraat Bankası, pek çok müşterisinin beğenisini kazandı. Herhangi bir şekilde ücret talep etmeyen banka, kredi için de sıfır faiz uygulayacak. 10 bin TL kredi limiti belirlemiş olan Ziraat Bankası, geri ödemeler için ise müşterilerine 6 aylık bir vade fırsatı sunuyor.