Kent Haberleri

Ziraat Bankası bunu yapana anından 1000 TL verecek

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlar hakkında çok önemli bir açıklama yapıldı. Anında 1000 TL veren kredinin detayları açıklandı. Banka tarafından vatandaşlara yönelik hazırlanan yeni bir kampanyanın detaylarına da yer verildi

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik hazırlanan kampanyalar teker teker açıklanmaya devam ediyor. Banka tarafından vatandaşlara yönelik hazırlanan yeni bir kampanyanın detaylarına da yer verildi. İşte banka tarafından hazırlanan kampanyanın detayları... 

 

Kampanya troyestore.com'da yapacağınız alışverişlerinizde geçerli olduğu belirtilen duyurunun devamında Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabileceği ifade edildi.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabileceği aktarılan Ziraat Bankası duyurusunda Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabileceği paylaşıldı.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere Bankkart Liralar anında yüklenecektir.

Kampanyadan kazanılan Bankkart Liralar 15 Ağustos 2023 tarihine kadar kullanılabilir.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazından yapılması gerekmektedir.

Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal / iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Bankkart Kumbara'da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.