Ekonomi

Ziraat Bankası destek kredisi başvuru nasıl yapılır? Ziraat Bankası destek kredisi başvurusu devam ediyor mu?

Ziraat Bankası destek kredisi başvurusunun devam edip etmediği vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!Vatandaşlar da içinde bulundukları dar boğazdan çıkmak için kredi haberlerini takip edip, en uygun krediyi veren bankayı seçmektedirler

Bankalar son dönemde verdikleri krediler ile ön plana çıkmaktadır. Vatandaşlar da içinde bulundukları dar boğazdan çıkmak için kredi haberlerini takip edip, en uygun krediyi veren bankayı seçmektedirler. Peki “Ziraat Bankası destek kredisi başvuru nasıl yapılır? Ziraat Bankası destek kredisi başvurusu devam ediyor mu?” İşte bu soruların yanıtları…

ZİRAAT BANKASI DESTEK KREDİSİ BAŞVURUSU DEVAM EDİYOR MU?

Bankalar müşterilerine kredi vermeye devam ediyor. İçlerinden üç kamu bankası olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası de kredi vermeyi sürdürüyor. Ziraat Bankaların mobil uygulamalarına yeni eklenen 'Temel ihtiyaç destek kredisi' sekmesi ile başvuruları yapılabilir. Ziraat Bankası temel ihtiyaç destek kredisi vermektedir. Bu ihtiyaç kredisinden aylık hane halkı geliri 5 bin lira ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensupları ve diğer bireyler faydalanabilir.

ZİRAAT BANKASI DESTEK KREDİSİ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası destek kredisini alabilmek için öncelikle https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/genel-ihtiyaclar/bireysel-temel-ihtiyac-destek-kredisi-odeme-plani sayfasına giriş yapın. Daha sonra karşınıza çıkan ödeme planı görüntüleme sayfasındaki gerekli bilgileri girdikten sonra karşınıza gerekli bilgiler çıkacaktır.

ZİRAAT BANKASI “BUGÜNÜN EVİNİ YARINA BIRAKMA” DİYOR!

Ziraat bankasının Konut Kredisi'ne hemen başvurana, 120 aya kadar vade olanağı ile hayalinizdeki eve kavuşmanızı sağlıyor. İşte kredi detayları…

Azami 120 aya kadar vade ile konut kredisi çekebilirsiniz.

Kredi tutarı, satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmaları tarafından düzenlenen ekspertiz raporundaki değer üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına ya da oranlarına göre belirlenir.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilmektedir. Gerekli görülmesi durumunda da ek teminat talep edilir.

Ziraat bankası, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası gibi sigortalar, ürünlerle sunmaktadır.

 Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmaktadır ve Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesi olduğu unutulmamalıdır.

İş Bankası müşterilerinin izlemelere doyamayacağı kampanya! 1 yıl boyunca sizlere hediye!

Belediyelere KPSS’siz personel alımı başladı! İşte ocak ayı yeni personel ilanları!