Ekonomi

Ziraat Bankası duyurdu! 8 bin 500 TL para yatırılacak

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara duyurusu gerçekleştirildi. Hesaplara 8 bin 500 TL yatırılacak.

Bankalar tarafından vatandaşların işine yarayacak kampanyalar hazırlanmaya devam ediyor... Ziraat tarafından son olarak yeni bir kampanya daha başlatıldı. 

Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcıları için özel bir kampanya başlattı. Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle Fulltrip üzerinden yapılan otel ve rezervasyon harcamalarında, belirli tutarlara göre Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuluyor. Bu kapsamda:

KADEME KADEME DEĞİŞİYOR

5.000 TL ile 49.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerde 2.500 TL Bankkart Lira,

50.000 TL ile 99.999 TL arasındaki alışverişlerde 5.000 TL Bankkart Lira,

100.000 TL ve üzeri harcamalarda ise 8.500 TL Bankkart Lira kazanılabiliyor.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile katılım sağlamaları gerekiyor. Kazanılan Bankkart Liralar, 7 Eylül 2024 tarihinde hesaplara yüklenecek ve 9 Ekim 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar, 10 Ekim 2024 tarihinde geri alınacak. 

AĞUSTOS KAMPANYALARI

Otel ve rezervasyon kampanyası dışında, Ziraat Bankası Ağustos ayı boyunca müşterilerine farklı sektörlerde de çeşitli indirimler ve Bankkart Lira kazanma fırsatları sunuyor. Banka, Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek bu fırsatlar hakkında düzenli bilgilendirme yapmaya devam edecek. Ziraat Bankası’nın tüm güncel kampanyalarına ve detaylı bilgilere, bankanın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından ulaşabilirsiniz.