Kent Haberleri

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? 2022 Ziraat emekli promosyonu ne kadar?

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri zamlandı. Peki, Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? 2022 Ziraat emekli promosyonu ne kadar? İşte detaylar...Bankalar arası promosyon yarışı devam ederken Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyasını yeniledi

Emekli maaşına yapılan ara zammın ardından bankalar emekli promosyon kampanyalarını güncelledi. Bankalar arası promosyon yarışı devam ederken Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyasını yeniledi. Ek gelir elde etmek isteyen Bağ-Kurlular ile SSK'lılar Ziraat Bankası'nın emekliye ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor.

Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyası başvuruları 18 Ekim 2022 tarihi itibarıyla başladı. Maaş taşıma işlemleri ve Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu ödemesinin ne zaman yapılacağı ise merakla takip ediliyor. Peki, Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? 2022 Ziraat emekli promosyonu ne kadar? İşte Kasım ayı Ziraat Bankası promosyon kampanyası ve tüm detayları...

KAMU BANKALARININ EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİNİ GÜNCELLEDİ!

Özel bankaların emekli maaşı promosyon yarışına kamu bankaları da katıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kamu bankalarında 3 yıl için ödenen promosyon tutarının 5.000 liraya çıkarıldığını duyurdu. Özel bankalar 7 bin 500 liraya varan promosyon ödemesi yapmıştı.

SGK'dan yapılan açıklamada kurum ile bankalar arasında Mart 2020'de imzalanan emekli ile hak sahiplerine promosyon ödenmesine ilişkin protokollerin 1 Kasım 2022'de güncelleneceği hatırlatıldı. Aralarında kamu bankalarının da bulunduğu 19 banka ile yeniden protokol imzalanacağı kaydedildi.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası'ndan emekli promosyonu almak isteyenler başvurularını şubelerden, internet şubesinden, ATM'lerden, SMS yoluyla veya müşteri iletişim merkezlerinden yapabilir. 

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONUNU KİMLER ALABİLECEK?

Bankalar tarafından promosyon ödenebilmesi için emekli ve hak sahiplerinin talepte bulunmaları ve gelir/aylıklarını 3 sene süre ile bankadan alacaklarına ilişkin taahhütname imzalamaları gerekiyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?

Emekli promosyonu için başvuruları 18 Ekim tarihinde, promosyon ödemelerinin 1 Kasım 2022 tarihi itibarı ile başladığı belirtildi.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR, KAÇ TL?

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan emeklilere ödenecek tutarlar;

3.500 lira altında emekli aylığı alanlara 3.000 lira,

3.500 lira ila 7.500 lira arasında emekli aylığı alanlara 3.500 lira,

7.500 lira ila 10.000 lira arasında emekli aylığı alanlara 4.500 lira,

10.000 lira üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 lira tutarında olmak üzere ödemeler yapılıyor.

Başvuran emekliler İş Bankası'ndan 7 bin 500 TL geri ödemesiz para alacak! Sakın kaçırmayın...

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Çocuk desteği parası ne zaman yatacak? 2022 Çocuk Bileşeni ödemleri ne kadar? 12 ay sürecek desteği kimler alacak?