27 / 09 / 2024

Ziraat Bankası emekli promosyonu Eylül 2024! Hesaplara ne kadar yatırılıyor?

Ziraat Bankası emekli promosyonu Eylül 2024! Hesaplara ne kadar yatırılıyor?

Zamlı maaşlarını geçtiğimiz aylarda alan emekliler şimdi de bankaların emekli promosyonlarını merak ediyor. Peki Ziraat Bankası’nın emekli promosyonu ne kadar? 




Milyonlarca emekli zamlı maaşlarını geçtiğimiz aylarda aldı. Zamlı maaşların hesaplara yatırılmasından sonra pek çok kişi de bankaların emekli promosyonları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. 

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kamu bankalarında emekli promosyonları 8 bin lira ile 12 bin lira arasına çıkmıştı. Emekli promosyonu almak isteyen emeklilerin, bankaya 3 yıllık taahhüt vermesi gerekli.

Bankaların emeklilere vereceği promosyon ödemeleri alınan maaşa göre değişiyor.  Emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında Ziraat Bankası yer alıyor. Peki Ziraat Bankası promosyon Eylül 2024 için ne kadar emekli promosyonu veriyor? 

Ziraat Bankası emekli promosyonu Eylül 2024! Hesaplara ne kadar yatırılıyor?

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU EYLÜL 2024

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığıyla alanlara 12 bin Türk Lirası’na ulaşan promosyon veriliyor. Söz konusu promosyon ödemesi 3 yıllık peşin yapılıyor. 

Ziraat Bankası Eylül 2024 emekli promosyon başvuruları, Ziraat Bankası şubeleri, internet şubesi, Ziraat Mobil, ATM'ler, SMS ve müşteri iletişim merkezi aracılığıyla gerçekleştirilebiliyor. 

Bu kapsamda 4757'ye "PRO" yazarak, bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak kısa mesaj gönderen müşteriler, Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranıyor ve onayları alınıyor. 

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Ziraat Bankası emekliler tarafından merak edilen ve araştırılan promosyon tutarlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

Ziraat Bankası Eylül 2024 promosyon tutarları şu şekilde:
Emekli aylığı 10 bin liraya kadar olanlara 5 bin lira; aylığı 10 bin- 15 bin lira arasında olanlara 8 bin lira; aylığı 15 bin-20 bin lira arasında olanlara 10 bin lira ve aylığı 20 bin lira ve daha çok olanlara 12 bin lira promosyon ödeniyor. 

Tüm bunlar dışında paylaşılan bilgilere göre Ziraat Bankası'ndan  birden çok emekli maaş ödemesi alan müşteriler için ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanıyor.  Emekli vatandaşların söz konusu promosyondan yararlanması için maaş ödemelerini 3 sene boyunca Ziraat Bankası'ndan alacaklarına ilişkin taahhüt vermesi gerekiyor.  


 

Bodrum'da acele kamulaştırma kararı! Anastasiapolis Antik Kenti'nde yapılacak çalışmalar için... 

Bodrum ve Milas'ta dev araziler için yeni imar planı: Ucu Hollanda’daki bir gayrimenkul yatırımcısı şirkete uzanıyor!

Kira artışında kiracının hakları neler?


Geri Dön