Ekonomi

Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar? Faizsiz çiftçi kredisini hangi bankalar veriyor?

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi kapsamında üretici ve çiftçilere kullandırılan kredilerde değişikliğe gidildi. Bu değişikliğin ardından çiftçiler, Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar?, Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Sorularının cevaplarını araştırmaya başladı. Gerçekleştirilen bu değişiklik ile bitkisel üretime yönelik yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak işletme ve yatırım kredisinin üst limiti değişti

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi kapsamında üretici ve çiftçilere kullandırılan kredilerde değişikliğe gidildi. Gerçekleştirilen bu değişiklik ile bitkisel üretime yönelik yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak işletme ve yatırım kredisinin üst limiti değişti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’de çiftçi kredileri ile ilgili resmi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bakan Nebati, bitkisel üretime yönelik yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak işletme ve yatırım kredisinin üst limiti değiştiğini açıkladı.

Peki, Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar? Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Faizsiz çiftçi kredileri 2022 gelişmeleri…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi’nin yürürlüğe girdiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Nebati yaptığı açıklamada çiftçi kredisi üst limiti ve Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla kullandırılan çiftçi kredilerine dair bilgi verdi.

FAİZSİZ ÇİFTÇİ KREDİSİNİ HANGİ BANKA VERİYOR?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla üretici ve çiftçilere kullandırılan geleneksel (yaygın) bitkisel üretime yönelik yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak işletme ve yatırım kredisinin üst limitinin de 200 bin liraya çıkarıldığını hatırlattı.

Bakan Nebati açıklamasının devamında "Esnafımıza, çiftçimize, gençlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

MAZOT VE GÜBRE ALIMI

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de konuya ilişkin gerçekleştirdiği yazılı açıklamasında, "Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisinin Kullandırılmasına İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı"nın Resmi Gazete'de yayımlandığını dile getirdi.

Bakan Kirişci, konuya ilişkin açıklamasında yapılacak düzenlemeyle 200 bin Türk Lirası tutarındaki sıfır faizli kredinin 100 bin TL'lik bölümünün mazot ve gübre alımında kullanılabileceğine dikkat çekti.

Kadroya geçen taşeron işçiye çok kötü haber! EYT’den sonra maaşınız yarı yarıya düşebilir!

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Samsung Galaxy A13 indirimli fiyata satışta! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi...

Marketler bir bir indirime gitti! Fiyatlar dip yaptı! Ayçiçek yağı 40 TL oldu! 22 Ekim 2022 fiyat listesi…