Kent Haberleri

Ziraat Bankası güncel kampanyasını duyurdu! Vatandaş bankaya koştu! Başvuran nakit parayı kapacak!

Ziraat Bankası emekli maaş promosyon ücretlerini güncelledi. Peki Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? 2022 Ziraat Bankası emekli promosyonu kaç TL? İşte detaylar...  Bu kapsamda kamu bankaları emekli promosyon tutarlarını yeniledi

Özel bankaların emekli promosyon yarışına kamu bankalarının da dahil oldu. Bu kapsamda kamu bankaları emekli promosyon tutarlarını yeniledi. Gelişmelerin ardından maaş taşıma işlemleri ve emekli promosyon ödemeleri gündemde yer aldı. Temmuz zammından önce 750 lira bandında olan emekli promosyonları kampanyalarla 7.500 liraya kadar yükseldi.

 

Ziraat Bankası emekli promosyon kampanya başvuruları 18 Ekim 2022 tarihinde başladı. Maaş taşıma işlemleri ve Ziraat Bankası emekli maaş promosyonlarının ne zaman hesaplara yatırılacağı ise merakla takip ediliyor. Peki, Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? 2022 Ziraat emekli promosyonu ne kadar? İşte Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyası ve tüm detayları...

 

KAMU BANKALARININ EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ YENİLENDİ!

Özel bankaların emekli maaşı promosyon yarışına kamu bankaları da katıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kamu bankalarında 36 ay (3 yıl) için ödenen promosyon tutarının 5.000 liraya çıkarıldığını duyurdu. Özel bankalar ise 7.500 liraya varan promosyon ödemesi yapmıştı.

SGK'dan yapılan açıklamada kurum ile bankalar arasında Mart 2020 tarihinde imzalanan emekli ile hak sahiplerine promosyon ödenmesine yönelik protokollerin 1 Kasım 2022'de güncelleneceği anımsatıldı. Aralarında kamu bankalarının da bulunduğu 19 banka ile yeniden protokol imzalanacağı kaydedildi.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

SGK (Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan emeklilere ödenecek tutarlar;

3.500 lira altında emekli aylığı alanlara 3.000 lira,

3.500 lira ila 7.500 lira arasında emekli aylığı alanlara 3.500 lira,

7.500 lira ila 10.000 lira arasında emekli aylığı alanlara 4.500 lira,

10.00 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 lira tutarında olmak üzere ödemeler yapılıyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONUNU KİMLER ALABİLECEK?

Bankalar tarafından promosyon ödenebilmesi için emekli ve hak sahiplerinin talepte bulunmaları ve gelir/aylıklarını 3 sene süre ile bankadan alacaklarına ilişkin taahhütname imzalamaları gerekiyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NEREYE, NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası'ndan emekli promosyonu almak isteyen kişiler başvurularını şubelerden, ATM'lerden, internet şubesinden ve SMS yoluyla veya müşteri iletişim merkezlerinden yapabilir. 

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU HESAPLARA NE ZAMAN YATACAK? 

Emekli promosyonu için başvuruları 18 Ekim tarihinde, promosyon ödemeleri ise 1 Kasım 2022 tarihi itibarı ile başladı.

Euro durdurulamıyor! Euro bugün ne kadar oldu? 1 euro kaç TL? İşte 27 Kasım 2022 euro/TL kuru..

Memur Ocak zamlı maaşları peş peşe hesaplandı! En düşük memur maaşı Ocak'ta ne kadar olacak? Hemen bakın!