Ekonomi

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. Özel bankalar arasında emekli promosyonu rekabeti olmasına rağmen kamu bankaları  kredi kampanyalarında rakip tanımıyor

Bankalar çılgın kampanyalarını tüm hızıyla sürdürüyor.Özel bankalar arasında emekli promosyonu rekabeti olmasına rağmen kamu bankaları  kredi kampanyalarında rakip tanımıyor. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank düşük faizli ihtiyaç kredisi ile acil nakit ihtiyacı bulunan müşterilerinin derdine derman oluyor. Emekli, asgari ücretli, dar gelirli herkes başvuru yaparak kampanyadan hemen faydalanabiliyor. Devlet bankalarının kredi kampanyaları devam ediyor, ilgi de son derece yoğun ama emekliler de bir yandan isyanda.

3 banka coştukça coştu! Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank 10 bin, 15 bin, 20 bin TL anında düşük faizli kredi dönemini açtı. Emekli maaş promosyonunda artış yapmayan, hala 750 TL ödeyen kamu bankaları kredi yarışında özel bankaları hızla geçiyor. Ziraat Bankası, Halbank ve Vakıfbankın düşük faizli ihtiyaç kredisi sunmasına ilgi de son derece yüksek. TC kimlik kartını eline alan resmen banka şubelerine koşuyor, başvuru için de büyük bir yarış başladı. 

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'ın düşük faizli ihtiyaç kredilerinin koşulları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu sabah bankaların resmi internet sitelerinde kredi kampanyasının son detayları paylaşıldı. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank 10 bin, 15 bin ve 20 bin TL'lik düşük faizli ihtiyaç kredisi ayrıntıları...

ZİRAAT BANKASI, HALK BANKASI VE VAKIFBANK PEŞ PEŞE AÇIKLADI!

erkez bankasının faiz kararının ardından önlem alan devlet bankaları, ihtiyaç kredisi faiz  oranını yüzde 1,69 olarak belirledi.  10 bin, 15 bin, 20 bin TL’ye kadar nakit ihtiyacı olanlar gelir belgesiz ve koşulsuz kredi alabiliyor.

BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLDU

Türkiye vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmuş herkes başvurabilir. Aynı zamanda başvuru yapabilmek için kredi notunuzun en az 1200  olması gerekiyor. Bankalarla sorunu olmayan ve kredi kullanmasını bilen herkes 3 kamu bankasının bu avantajlı kredi kampanyasından faydalanabilir.

20 bin TL’ye kadar gelir belgesiz, düşük faizli kredi veren kamu bankaları aynı zamanda 36 ay vade seçeneği sunuyor. Ayrıca dönem sayısını  bütçenize göre değiştirme seçeneğiniz de bulunmaktadır. Başvurular kamu bankalarının şubelerinden, mobil bankacılık hizmetlerinden, internet bankacılığından ve telefon bankacılığından yapılabilir.

Altın yıl sonu bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Son 3 ay! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!
Emekli zammında son dakika! Şimdi bakın, kaçırmayın! İşte Ocak 2023 yeni emekli maaşı...
1 Ocak 2023 yeni asgari ücret! Son 3 ay! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu! Hemen bakın!