Ekonomi

Ziraat Bankası ile ev hayalinizi yarına bırakmayın! İşte Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar, bankaların konut kredisi faiz oranlarına göz atıyor. Ziraat Bankası’nın konut kredisi ile bugün evinize sahip olabilirsiniz. İşte detaylar!Bu kredilerin faiz oranları çekilen miktara ve vadeye göre değişiklik gösterir

Her bankanın müşterilerine sunduğu bir konut kredisi olanağı vardır. Bu kredilerin faiz oranları çekilen miktara ve vadeye göre değişiklik gösterir. Hatta ne kadar faiz uygulanacağını bankaların internet sitelerinde var olan faiz hesaplama bölümünden kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

İşte Ziraat Bankası konut kredisine dair merak edilen ayrıntılar…

ZİRAAT BANKASI “BUGÜNÜN EVİNİ YARINA BIRAKMA” DİYOR!

Ziraat bankasının Konut Kredisi'ne hemen başvurana, 120 aya kadar vade imkanı ile hayalinizdeki eve kavuşmanızı sağlıyor. İşte detaylar…

Gelin örnek tutar üzerinden ne kadar faiz oranına sahip olacağınızı öğrenelim…

Konut kredisi bölümünden sıfır konut kredisini seçelim. Tutar, 4.120.001 TL olsun ve 120 ay vade ile karşımıza çıkan faiz oranı 1,29 olmaktadır. Buna ek olarak da taksit tutarı 67.686,26 TL’dir.

ZİRAAT BANKASI KREDİ ORANI HESAPLAMASI

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama işlemi bankanın internet sitesinden kolayca gerçekleştiriliyor. Konut Kredisi Hesaplama bölümü ile, almak istediğiniz kredi türünü seçip, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını görebilirsiniz.

Tüketici Kredisi: 1,99’dan

Taşıt kredisi: 1,61’den

Konut kredisi: 1,36’dan başlayan faiz oranları bulunmaktadır. Bu faiz oranlarında belli bir kredi tutarı işaretlenmemiştir.

Hisseli tapuda kullanım hakkı! Miras payının kardeşe devri nasıl yapılır?

İhtiyaç sahibi vatandaşlara 3.336 TL para desteği! Devlet desteğini kaçıran üzülür!