Kent Haberleri

Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapana 790 TL değerindeki bu çanta hediye! Son tarih 3 Temmuz 2023!

Ziraat Bankası Bankkart ile alışveriş yapan kişilere 790 Türk Lirası değerindeki kanvas çantanın hediye edileceği ifade edildi. Ayrıca +4 taksit imkanı daha verileceği de belirtildi. İşte detaylar… com'da +4 taksit ve 790 TL Değerinde Kanvas Çanta Hediye kampanyasının detayları amerak ediliyor

Ziraat Bankası kartıyla Imannoor.com'da +4 taksit ve 790 TL Değerinde Kanvas Çanta Hediye kampanyasının detayları amerak ediliyor. imannoor.com'dan yapılacak bin 500 Türk Lirası üzeri alışverişlerinizde 790 lira değerindeki kanvas çanta hediye edilecek.

Giyim ve aksesuar sektöründe geçerli olan bu kampanya Ziraat Bankası müşterileri tarafından çok merak ediliyor.  12 Haziran’da başlayan kampanya 3 Temmuz 2023 tarihinde sonra erecek. Bankkart ile imannoor.com'dan yapılacak bin 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerlerde geçerli olacak kampanya kapsamında 790 lira değerindeki sarmaşık desenli kanvas çanta hediye verilecek.

Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapana 790 TL değerindeki bu çanta hediye! Son tarih 3 Temmuz 2023!

 

ZİRAAT BANKASI 790 TL ÇANTA HEDİYESİ KAMPANYASININ DETAYLARI BELLİ OLDU!

Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapana 790 TL’lik çanta kampanyasının detayları belli oldu. Bankadan yapılan açıklamada kampanyanın detaylarıyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

Kampanya 12 Haziran - 3 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanya dönemi içerisinde Bankkart ile imannoor.com'dan yapacağınız 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 790 TL değerinde sarmaşık desenli kanvas çanta hediye edilecektir. Hediye edilecek sarmaşık desenli kanvas çanta;  imannoor.com adresinden yapacağınız alışverişinizde teslimat adresinize satın aldığınız ürün ile birlikte gönderilecektir.

Kampanya kapsamında aynı gün veya farklı günlerde yapılacak 1.500 TL ve üzeri her işleme bir adet sarmaşık desenli kanvas çanta hediye edilecektir. Hediye edilecek ürünlerin gönderimi Imannoor firması sorumluğundadır. Kampanya kapsamında imannoor.com'dan yapacağınız 2-8 taksitli işlemlerinizde +4 taksit otomatik olarak ekstrenize yansıtılacaktır. Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak alışverişler dikkate alınacaktır. Kampanyadan Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir. T.C. Ziraat Bankası A.Ş.ve Imannoor Tekstil kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Kampanyanın ayrıntıları için: https://www.bankkart.com.tr/

Ziraat Bankası ve Vodafone müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Ziraat Bankası'ndan kazanmak isteyenler için açıklama

İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL'lik kredi Ziraat Bankası'ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?