27 / 04 / 2024

Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son dakika! 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son dakika! 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faizlerindeki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son durum ne? 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 



Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler konut kredilerindeki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Türkiye'de gündemden düşmeyen konut piyasası, fiyatların aşırı yükselmesi ve konut kredisi faizlerinin artışıyla karşı karşıya kaldı. 

Yaşanan bu durum da konut satın alma eğilimini tarihi düşük seviyelere indirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre alıcıların gelirleriyle orantılı olmayan yüksek kredi taksitleri, konut kredisi kullanımını da zorlaştırıyor. Konut fiyatlarının hızlı bir şekilde artması ve kredi faiz oranlarının yükselmesi pek çok kişinin konut almasını ekonomik açıdan zorlaştırıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yaşanan bu durum da özellikle orta ve düşük gelir gruplarını olumsuz olarak etkiliyor. Kredi taksitlerinin yüksek olması, potansiyel alıcıları caydırıyor ve konut piyasasında bir durgunluğa sebep oluyor.

Takvim'de yer alan habere göre pek çok kişi Ziraat Bankası kredi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. 

Peki Ziraat Bankası ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranlarında son durum ne? İşte Ziraat Bankası ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları...

Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son dakika! 2 milyon TL nin aylık taksiti ne kadar? 

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI ARALIK 2023


Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 4,14 olarak açıklanırken, taşıt kredisi faiz oranı yüzde 4,05 olarak, konut kredisi faiz oranı ise yüzde 3,89 olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZLERİ

Kredi Tutarı: 2 milyon TL
Vade: 120 Ay
Faiz Oranı: Yüzde 3,89
Aylık Taksit Tutarı: 78.606,51 TL
Yıllık Maliyet Oranı: Yüzde 58.668

Ziraat Bankası'nın 2 milyon TL'lik konut kredisi kampanyası, özellikle yüksek gelire sahip bireyler için cazip bir fırsat sunarken, söz konusu kampanya, konut piyasasında yüksek maliyetli evler için finansman sağlama ve bu segmentteki alıcıları destekleme amacı da taşıyor. Ancak uzmanların bireylerin kredi başvurusu yapmadan önce kendi finansal durumlarını ve ödeme kapasitelerini dikkatlice değerlendirmelerini tavsiye ediyor.

 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiralar 5 aydır düşmeye devam ediyor!

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Başkentte 21 adet 2+1 daire satılıyor! Ev alacaklara müjde!


Geri Dön