Kent Haberleri

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! 2.500 TL Bankkart Lira verecek! 

Türkiye'de kamu bankası olarak faaliyetlerine devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında şartları karşılayan vatandaşlar 2.500 TL alacak. İşte kampanya detayları ve tüm şartları...Konaklama söktörüne özel kampanya düzenleyen bankanın kampanya detayları merak konusu oldu

Türkiye'de kamu bankası olarak faaliyetlerine devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Konaklama söktörüne özel kampanya düzenleyen bankanın kampanya detayları merak konusu oldu.

Yaz tatiline çıkmak isteyen ve Ziraat Bankası müşterisi olan vatandaşlar için kampanya detaylarını listeledik. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen her şey...

Bankkart'ınız ile TatilBudur'da tek seferde yapacak 12.500 TL-17.499 TL arasındaki peşin-taksitli alışverişlere 1.000 TL Bankkart Lira, 17.500 TL-24.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişlere 1.750 TL Bankkart Lira, 25.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişlere 2.500 TL Bankkart Lira verilecektir.

Bankkart Kampanya Koşulları

Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile TatilBudur'da tek seferde yapılacak 12 bin 500 lira -17 bin 499 lira arasındaki peşin/taksitli alışverişlerde bin lira Bankkart Lira, 17 bin 500 lira-24.999 lira arasındaki peşin/taksitli alışverişlerde bin 750 lira Bankkart Lira, 25 bin lira ve üzeri peşin/taksitli alışverişlerde ise 2 bin 500 lira Bankkart lira verilecektir.

Söz konusu kampanya 1 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli sayılacak.

Kampanyaya Bankkart Mobil uygulaması ile SMS ve bankkart.com.tr web sitesinden ile katılım sağlanacak.

SMS ile kampanyaya katılmak için Bankada kayıtlı cep telefonundan TATILBUDUR yazıp 4757'ye SMS ila katılım saylayabilirsiniz.

Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerekecek. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

Kampanyadan Bankkart lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazları ile yapılması gerekmektedir.

Kazanılan Bankkart liralar 7 Haziran 2023 tarihi itibari ile yüklenecek olup, 10 Temmuz 2023 tarihine kadar kullanılabilecek. 

Söz konusu kullanılmayan Bankkart liralar 11 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacak.

Kampanya müşteri bazında olup ve bir müşteri kampanyadan sadece bir kez ödül kazanabilecek.

Kazanılabilecek ödül tutarı en çok 2.500 lira Bankkart Lira'dır.

Uçak bileti alımları söz konusu Bankkart Lira kampanyasına dahil edilmeyecek.

Ek kartlar ile gerçekleştirilen harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.

Kampanya Bireysel kartlar ile gerçekleştirilen harcamalar için geçerli olacak.

Ön provizyon işlemleri, Bankkart Business, Bankkart Başak,  Ücretsiz Bankkart ile gerçekleştirilen işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanyadan faydalanılan işlemin kampanya sonrasında iptal ya da iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak.

Fiat Egea Cross'a tam 38 bin TL indirim geldi! Egea Cross'un Mayıs 2023 fiyatlarını görenler inanamadı!

Avrupa'da konut arz ve talebindeki dengesizlik kira fiyatlarını arttırdı!