Kent Haberleri

Ziraat Bankası müşterileri acilen bakın! Flaş bir açıklama yapıldı!

Ziraat Bankası, halka yönelik kredi açıklamalarını sürdürüyor. Banka, son dakika açıklamasında, vatandaşlara sağlanacak krediyle ilgili detayları açıkladı.Ziraat Bankası da vatandaşların yararlanabileceği bir kredi kampanyası detaylarını paylaştı

Kamu bankaları, Ziraat Bankası öncülüğünde, vatandaşlar için çeşitli kredi paketleri hazırlamaya devam ediyor. Ziraat Bankası da vatandaşların yararlanabileceği bir kredi kampanyası detaylarını paylaştı.

Ziraat Bankası, Türkiye'de en çok başvurulan bankalardan biri olup, yeni bir kredi dönemine girmeye hazırlanıyor. Son dakika duyurusuna göre, Ziraat Bankası'nda Nisan ayı sonuna kadar geçerli olan bir kredi kampanyası başlatıldı ve bu kampanya kapsamında 40 bin TL'ye kadar kredi verilecektir. Kampanyadan yararlanmak için, emekli veya memur olarak maaş alan ve bu kriterleri sağlayan kişiler, Ziraat Bankası'nın online veya şubelerine başvurarak 40 bin TL'lik kredi limitini kullanabilirler.

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi aracılığıyla da 40 bin TL'ye kadar kredi limiti sunan yeni bir kredi kampanyası duyurusu yaptı. Kampanya kapsamında, nakit ihtiyacı olan müşteriler faydalanabilecekler ve memurlar ile emeklilerin yanı sıra, yeni müşteriler de bu imkandan yararlanabilecekler. Bu kampanya ile milyonlarca vatandaş için Ziraat Bankası kredisi fırsatı sunulmuş olacak.

ZİRAAT BANKASI'NIN KREDİSİNİ ALMAK İÇİN HANGİ ŞARTLARI YERİNE GETİRMELİSİNİZ?

Yeni kredi kampanyası kapsamında, Ziraat Bankası müşterileri 40 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecekler. Kredi geri ödemesi maksimum 36 ay vade ile yapılabilecek ve kredi faiz oranı, müşterilerin kredi notuna göre değişkenlik gösterecek. Ziraat Bankası'nın hızlı kredi seçeneği ile müşteriler anında kredi limiti tanımlanacak ve krediyi hemen kullanabilecekler. Kredi ödemeleri, 36 aylık uygun koşullarla gerçekleştirilebilecek ve böylece hızlı nakit ihtiyaçları kolayca karşılanabilecek. Ziraat Bankası müşterileri, mobil veya online şubeleri aracılığıyla ya da banka şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunabilecekler.

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra inanılmaz bir açıklama geldi! 2.135 TL para ödemesi yapılacak!
Dolar tahminleri ile yürek hoplatan Selçuk Geçer'den flaş açıklama! Hemen bakın, sonra çok pişman olursunuz!
Depremden etkilenen üniversite öğrencileri dikkat! YÖK son dakika vererek açıkladı!