Kent Haberleri

Ziraat Bankası müşterilerine 3 bin TL bayram harçlığı! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir kampanya duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruda başvuru yapan müşterilere 3 bin TL hediye edileceği paylaşıldı. 999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişlerde bin TL Bankkart Lira, 15 bin TL-29

Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanya duyurusunda Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliğiyle Kappatur'da bir kerede yapılacak 10 bin TL-14.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişlerde bin TL Bankkart Lira, 15 bin TL-29.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişlerde 1.500 TL Bankkart Lira ve 3 bin TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişlerde ise 3 bin TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi.

SMS İLE KATILIM 

15 Mayıs tarihine kadar geçerli olan kampanyanın detayları da belli oldu. Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr internet sitesinden ya da cep telefonlarından SMS gönderilerek katılım sağlanabileceği belirtildi. Bu kapsamda, SMS ile başvuracak müşterilerin KAPPATUR yazıp 4757'ye SMS göndermesi gerektiği aktarıldı.

4 TEMMUZ TARİHİNDE GERİ ALINACAK 

Söz konusu kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için yapılacak alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiğinin vurgulandığı duyuruda kazanılan Bankkart Liralar 22 Mayıs 2023’e hesaplara aktarılacağı ve 3 Temmuz 2023’e kadar anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabileceği ifade edildi. Kullanılmayan Bankkart Liraların ise 4 Temmuz 2023’e Ziraat Bankası tarafından geri alınacağının altı çizildi.

İşte detaylar...

Aynı zamanda, söz konusu kampanyanın müşteri bazlı olduğu, bir müşterinin kampanyadan sadece 1 kere Bankkart Lira kazanabileceği ve kampanya kapsamında maksimum 3 bin TL kazanılacağı paylaşıldı.

KAMPANYA DETAYLARI 

Kampanyanın detayları şu şekilde:

DAHA FAZLA DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

Bu başvuruyu eksiksiz yapanların hesabına bir yıl boyunca 650 TL yatacak! Bakan Derya Yanık tek tek açıkladı!

Temmuzda yapılacak zamla birlikte emekli maaşı ne kadar olacak? Bir bir hesaplandı!

Altına ilişkin nokta atışlar yapan ünlü ekonomist yeni rekor için  peş peşe tarih verdi!