Kent Haberleri

Ziraat Bankası müşterilerine bu kadar para hediyesi verecek! Sonra duymadım görmedim demek yok

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir kampanya başlatıldı. Banka müşterilerine para hediyesi verecek. Miktarı az bulanlar da var ama işte detaylar... Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlatıldı

Ziraat Bankası müşterilerine yönelik en fazla kampanyayı hayata geçiren bankalardan biri olarak biliniyor. Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlatıldı. Bankanın verdiği parayı az bulanlar da var ama yine de kar diyenler de var. İşte detaylar... 
 

Ziraat Bankası, web sayfası üzerinden müşterileri için önemli bir açıklama yaptı. Çeşitli sektör için kampanyalarını sıralayan banka yeni bir duyuru yaptı. Buna göre Ziraat Bankası müşterilerine 100 TL hediye edileceği ama kampanyanın ay sonunda sona ereceği açıklandı. 30 Kasım tarihinde sona erecek kampanya detayları haberimize eklendi.

100 TL PARA HEDİYESİ VERİLECEK 

Banka yaptığı açıklamasında kozmetik sektör için yapılacak her 250 TL’lik alışverişlerinde 35 TL, toplam da ise 100 TL Bankkart TL hediye edileceğini ifade etti. Kampanya 1 Kasım tarihinde başlamış olup 30 Kasım tarihinde sona erecek.

Banka yaptığı açıklamasında, “1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile Kozmetik, Kuaför ve Güzellik Salonları üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız her 250 TL ve  üzeri işleminize 25 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira verilecektir” ifadelerine yer verdi.

BANKA TARAFINDAN KAMPANYA KOŞULLARI DA AÇIKLANDI

Ziraat Bankası tarafından kampanya koşulları da açıklandı. 

Kampanya 1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerlidir.

Kampanyaya katılan müşterilerimize, kampanya süresince Kozmetik, Kuaför ve Güzellik Salonları  üye işyerlerimizde tek seferde yapacakları her 250 TL ve üzeri işleme 25 TL toplamda 100 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce Bankkart Mobil’den veya bankkart.com.tr’den katılım sağlanmalıdır.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.