Kent Haberleri

Ziraat Bankası müşterilerine flaş açıklama... Acilen bakın, sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası, müşterileri tarafından sıkça merak edilen bir konu hakkında bilgilendirme yaparak, müşterilerin sorularını yanıtladı. Banka, müşterilerine verdiği hizmetleri ve sunduğu kampanyaları detaylı bir şekilde açıkladı. Bu kapsamda T

Türkiye'de faaliyet gösteren birçok banka, müşterilerine özel kampanyalar düzenleyerek farklı avantajlar sunuyor. Bu kapsamda T.C. Ziraat Bankası da Bankkart sahiplerine özel bir kampanya düzenliyor. 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak kampanya, Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr'den katılım sağlanabilen, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerinde geçerli olacak.

Ziraat Bankası müşterilerine flaş açıklama... Acilen bakın, sakın kaçırmayın!..Hemen bakın...Sakın kaçırmayın...

Ziraat Bankası müşterilerine flaş açıklama... Acilen bakın, sakın kaçırmayın!..Hemen bakın...Sakın kaçırmayın...

Kampanya dahilinde Bankkart POS'undan yapılacak 250 TL ve üzeri her harcamada 25 TL Bankkart Lira verilecek. Toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunan kampanya, bir müşterinin en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabileceği şekilde sınırlandırılmış. Bankkart Liralar, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecek.

Kampanyanın katılım şartları arasında, Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özellikleri ile yapılan işlemler dikkate alınacak. Ayrıca, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleriyle yapılan işlemler, nakit çekim işlemleri ve karta para yükleme işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden başvuruda bulunmaları gerekiyor. Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecek. Kampanya müşteri bazlı olduğu için bir müşteri en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Ancak, kampanya dahilinde yapılan işlemlerin iptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri ve karta para yükleme işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek. Ayrıca, Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor.

T.C. Ziraat Bankası, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutuyor. Bankkart sahipleri, bu fırsatı kaçırmadan kafe ve restoranlarda yapacakları harcamalarda Bankkart Lira kazanma fırsatını değerlendirebilirler.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ : https://www.ziraatbank.com.tr/tr

İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 23 Nisan'a kadar vaktiniz var! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!
Emeklilere yüz gülderen müjdelerin peşi kesilmiyor! En az 10 bin TL olacak! Tek tek açıklandı!
Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra flaş bir açıklama da onlardan! Aylık 8.506 TL ödeme yapılacak!