Kent Haberleri

Ziraat Bankası müşterilerine trink ödeme yapılacak! Hemen detaylara bakın cebiniz boş kalmasın

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik yeni bir kampanyanın detayları duyuruldu. Gelin Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya birlikte bakalım... Emekli promosyonu konusunda diğer kamu bankalarıyla birlikte çok önemli adımlar atması beklenen Ziraat Bankası normal müşterilerine yönelik adım atmaktan da geri kalmıyor

Bankalar vatandaşlara yönelik yeni paketlerini duyurmaya devam ediyor. Emekli promosyonu konusunda diğer kamu bankalarıyla birlikte çok önemli adımlar atması beklenen Ziraat Bankası normal müşterilerine yönelik adım atmaktan da geri kalmıyor. 

HEDİYE PARA VERİLECEK

Ziraat Bankası tarafından özellikle Ziraat Bankası'nın kartını düzenli olarak kullanan vatandaşlara yönelik önemli bir hediye verilecek. Hediyeye ilişkin Ziraat Bankası'ndan da açıklama yayınlandı.

YAPILMASI GEREKENLER VAR

Elbette promosyon gibi olmaması nedeniyle bu hediyeyi almak için yapılması gereken bazı şeyler var. Eğer bu işlemleri tamamen gerçekleştirmeniz durumunda hediyeden yararlanabileceksiniz. Yetkililer, kampanya hakkında bir başvuru süresi olduğunun unutulamaması gerektiğini de sözlerine eklediler. Gelin şimdi hep birlikte Ziraat Bankası'nın açıklamasına göz atalım... 


 

Ziraat Bankası  kampanyalarına peş peşe devam ediyor. Gelen son habere göre Ziraat Bankası müşterisi olanların yararlanabileceği belirtildi. Ziraat Bankası’nın kampanyasına katılan müşterilerine 150 TL verilecek. Kampanya ay sonunda sona erecek.

Ziraat Bankası ay sonuna kadar devam eden kampanyasının detaylarını açıkladı. Buna göre Bankkart Genç ile Bankkart anlaşmalı market, kafe-restoran, kitap ve kırtasiye üye işyerlerinde Bankkart POS’undan yapılacak her 500 TL’ye ulaşan alışverişlere 50 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği aktarıldı.

Yapılan açıklamanın devamında kampanyanın ay sonunda sona ereceği belirtildi. 1 Ekim’de başlayan ve 31 Ekim tarihinde sona erecek kampanyanın Bankkart Genç kart sahibi müşterilerinin yararlanabileceği söylendi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI DUYURULDU 

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Kasım 2022 tarihinde yüklenecektir.

İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.