Ekonomi

Ziraat Bankası promosyonda ipin ucunu kaçırdı! Başvuranlara 18 bin TL ödeme!

Ziraat Bankası promosyon kampanyasını yeni bir noktaya taşıdı. Başvuranlara 18 bin TL ödenecek. İşte detaylar!Ziraat Bankası 18 bin TL ödeme müjdesini verdi

Bankaların kampanyaları pek çok kişi tarafından merakla araştırılmaktadır. Ziraat Bankası 18 bin TL ödeme müjdesini verdi.

Peki “18 bin TL kimlere ödenecek?” İşte ayrıntılar…

Emekli vatandaşlar promosyon ödemelerini uzun bir süredir ilgi ile araştırırken kamu personelleri de bankaların yapacağı promosyon ödemelerini gündemlerine aldılar. Ziraat Bankası ve o kurum kendi aralarında 18 bin TL promosyon anlaşmasına vardılar. Bu konuya dair detaylar şu şekilde…

ZİRAAT BANKASI 18 BİN TL ÖDEME ANLAŞMASINA İMZA ATTI!

Kamu kurumları bankalarla üç yılda bir gerçekleştirdiği promosyon görüşmelerine devam ederken personelleri için en avantajlı ödemeyi hesaplara aktaran bankayla anlaşmaya gitmek istiyor. Ziraat Bankası ve Sincan Belediyesi ile beraber yapılan görüşme neticesinde anlaşma sağlandı ve personele 18 bin TL ödeme yapılmasına karar kılındı. Geçtiğimiz Şubat ayından başlayarak, görüşmeleri bir süredir devam eden kurum ve banka arasında Mayıs ayı başlangıcı ile birlikte anlaşma sağlandı.

Banka ve kurum arasında üç yıllık maaş anlaşması sonrasında 18 bin TL promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. Sincan Belediye Başkanı Ercan konu ile ilgili şu paylaşımı yaptı; “Promosyon ile ilgili uzun mücadelelerin sonunda sonuca varıldı. 3 yıllık bir anlaşma yapılacaktı ancak geçtiğimiz aylarda şartlar değişmesinden dolayı bunu değiştiren bankalar oldu, biz de taleplerde bulunduk ancak anlaşmaya varamadık. Mahkeme sürecinin de sonunda promosyon ödeme süreçleri de belli bir süre uzadı. Karşılıklı duruş sonrasında iptal etme gerçekleşti ve personellerimiz için en yüksek promosyon ödemesini yapacak banka ile anlaşmaya varmış bulunmaktayız.”

2 BİN 500 HEDİYE VERECEK ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası tarafından önemli bir duyuru yaptı. Duyuruda Bankkart ile TatilBudur’da bir seferde yapacağınız 12.500 TL ile 17.499 TL arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira, 17.500 TL ile 24.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 1.750 TL Bankkart TL, 25.000 TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişinize 2.500 TL Bankkart TL verileceğini duyurdu.