Kent Haberleri

Ziraat Bankası son dakika vererek duyurdu!

Ziraat Bankası son dakika vererek duyurdu... Bankkart sahipleri, 5-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında bu yeni kampanyadan yararlanacak... Bankkart sahipleri, 5-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Kozmetik, Kuaför ve Güzellik Salonları üye işyerlerinde yapacakları harcamalarda Bankkart Lira kazanma fırsatını yakalayacak

Ziraat Bankası, müşterilerine özel bir kampanya ile kozmetik alışverişlerinde avantaj sağlıyor. Bankkart sahipleri, 5-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Kozmetik, Kuaför ve Güzellik Salonları üye işyerlerinde yapacakları harcamalarda Bankkart Lira kazanma fırsatını yakalayacak.

 

Kampanya kapsamında, Bankkart'ınız ile tek seferde yapacağınız 350 TL - 1.499 TL arası harcamalarınızda 30 TL, 1.500 TL ve üzeri harcamalarınızda ise 100 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Toplamda ise 130 TL Bankkart Lira elde etme imkanı sunuluyor.

Kampanyadan faydalanmak için öncelikle Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr adresi üzerinden katılım sağlamanız gerekiyor. Alışverişlerinizi Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapmanız gerekmektedir. Bu kampanya e-ticaret işlemlerini kapsamamaktadır.

Kazanılan Bankkart Liralar, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecektir. Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri en fazla 130 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. Ancak Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleriyle yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmemektedir.

Kampanyaya katılım hakkı sadece asıl kart sahiplerine aittir. Karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, kampanya dönemi içerisinde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.

Bankkart sahipleri, Ziraat Bankası'nın bu kozmetik kampanyasıyla alışverişlerinde ek avantaj elde ederken, Bankkart Liralarını farklı alışverişlerde kullanma imkanı bulacaklar.

Garanti BBVA'dan market alışverişlerinizde dev kampanya!
EYT bekleyenler için yeni fırsat: 10 yıl erken emeklilik imkanı!
Gram altın değerinde yükseliş trendi: Beklenen değer 2.000 lira ve üzeri!
Bakan Özhaseki  İstanbul'daki ilçe belediyelerini depreme karşı uyardı!