18 / 10 / 2024

Ziraat Bankası uyardı, son tarih 31 Ekim! 15 gün içinde bu işlemi yapanların hesaplarına 8 bin 500 TL yatırılacak!

Ziraat Bankası uyardı, son tarih 31 Ekim! 15 gün içinde bu işlemi yapanların hesaplarına 8 bin 500 TL yatırılacak!

Başlattığı konut kredisi kampanyası ile dikkat çeken Ziraat Bankası'ndan müşterilerine resmen Ekim 2024 müjdesi geldi. İşte Ziraat Bankası Ekim 2024 kampanyası ile ilgili merak edilen detaylar…




Başlattığı konut kredisi kampanyası ile yeni bir ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren Ziraat Bankası Ekim 2024 kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre göre Ziraat Bankası bu işlemi gerçekleştirenlere 8bin 500 TL verecek. 

Yeni kampanyalar için start veren Ziraat Bankası müşterilerine duyuru yaparak Coral Travel kampanyası ile ilgili detayları da açıkladı.

Ziraat Bankası tarafından söz konusu kampanya ile ilgili olarak açıklamada "Bankkart'ınızın kredi kartı ya da banka kartı özellikleri ile Coral Travel'dan tek seferde gerçekleştireceğiniz; 25 bin Türk Lirası- 49 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 2 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira, 50 bin Türk Lirası - 99 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 5 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira, 100 bin Türk Lirası ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişinize 8 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira verilecek" ifadelerine yer verildi.

Ziraat Bankası uyardı, son tarih 31 Ekim! 15 gün içinde bu işlemi yapanların hesaplarına 8 bin 500 TL yatırılacak!


ZİRAAT BANKASI 8 BİN 500 TL BANKKART LİRA KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Ziraat Bankası'nın yüzleri güldüren yeni kampanyası 31 Ekim 2024 tarihinde sona erecek. Yüzleri güldüren kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkartcomtr web sitesinden ya da kısa mesaj ile katılım sağlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası Coral Travel kampanyasına katılım sağlamak amacıyla Ziraat Bankası'nda kayıtlı cep telefonunuzdan CORAL yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.

Ziraat Bankası’nın Coral Travel kampanyasından yararlanmak için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekli. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan herhangi bir şekilde yararlanamıyor.

Coral Travel kampanyasıkapsamında kazanılan Bankkart Liralar 7 Kasım 2024 tarihinde ilgili kartlara yüklenecek olup, 9 Aralık 2024 tarihine kadar da kullanılması gerekli. Ziraat Bankası’nın verdiği detaylara göre o tarihe kadar kullanılmayan Bankkart Liralar 10 Aralık 2024  tarihinde geri alınacak.

 

'Malatya depremi haritada görünmeyen fayda meydana geldi! diyen Prof. Dr. Kutoğlu uyardı! 7.2 şiddetinde deprem olacak!

Konut fiyatları 2024’te dibi gördü: Yatırımcılar endişeli

Gümüşte 2025 alarmı! İslam Memiş duyurdu! Aralık ayına hazır olun, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!


Geri Dön