Kent Haberleri

Ziraat Bankası, Vakıfbank, ING Bank, Akbank ve QNB Finansbank... Bankalardan bomba gelişme. Hücum edeceğiz

Bankalar katından çok önemli bir haber geldi. Bankalar, bayram öncesinde faizleri düşürme kararı aldı. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların bankalara hücum edeceği ifade edildi. Bankalar katından gelen son bir haber ise vatandaşta büyük heyecan yarattı

Türkiye'de yeni açıklanan kabine ile birlikte ekonomide de düzelmeler meydana gelmesi bekleniyordu. Bankalar katından gelen son bir haber ise vatandaşta büyük heyecan yarattı. Bankalar, bayram öncesinde faizleri düşürme eğilimine gitmeye karar verdi. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların bu haberden sonra bankaların kredi kampanyalarına daha fazla dikkat etmesi bekleniyor. 

ARALARINDA ÜNLÜ BANKALAR VAR

Aralarında Ziraat Bankası, Vakıfbank, ING Bank, Akbank ve QNB Finansbank’ın da olduğu gerek kamu gerekse özel bankalar, düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi vereceklerini duyurdular. Buna göre ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünen vatandaşlar, kendileri için uygun olan bankalardan ya da uygun faizli seçenek sunan ve müşterisi oldukları bankalardan ihtiyaç kredisi çekebilecekler.

Ziraat Bankası, bir kamu bankası olarak faiz oranlarını genelde düşük seviyelerde tutmakta. Bayram öncesinde de farklı bir kampanya başlatarak ihtiyaç kredisi veren banka, faiz oranlarını düşürmüş durumda. Ziraat Bankası’nın ihtiyaç kredisi için belirlemiş olduğu güncel faiz oranı %1.79 olarak duyuruldu. Ayrıca banka, 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı da sunmakta. Buna göre Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi çekenler, geri ödemelerinde aylık olarak yaklaşık 2 bin TL ödeyecek.

Halkbank ise ihtiyaç kredisinde faiz oranını %1.89 olarak belirlemiş durumda. Bir diğer kamu bankası olan Vakıfbank’ta ise faiz oranları %1.57’den başlıyor. 3 bin TL ile 125 bin TL arasında ihtiyaç kredisi kullananlar için aylık faiz oranları %1.57 olarak belirlendi.