Kent Haberleri

Ziraat Bankası’nda A101 fırsatı başladı! 30 Haziran 2023’e kadar +4 taksit imkanından faydalanın…

Yeni bir kampanya duyuran Ziraat Bankası bu kez A101 fırsatını duyurdu. 30 Haziran 2023’e kadar A101’de +4 taksit imkanından faydalanılabileceği paylaşıldı. İşte detaylar. Market sektöründe yeni bir kampanya açıklayan Ziraat Bankası bu kez Kurban Bayramı için yüzleri güldürecek

Kamu bankalarından Ziraat Bankası’nın avantajlı duyurularına bir yenisi daha eklendi. Market sektöründe yeni bir kampanya açıklayan Ziraat Bankası bu kez Kurban Bayramı için yüzleri güldürecek. A101'de 6 Taksitli Kurbanlık alışverişlerinde +4 taksit fırsatı verileceği sevinçle karşılandı. 30 Haziran 2023 tarihine kadar Ziraat Bankası’nın Bankkart’ı ile tüm A101 marketlerinden veya a101.com.tr'den yapılacak olan 6 taksitli kurbanlık alışverişlerine ayrıca +4 taksit daha verilecek.

HERKES 6 TAKSİTLE YARARLANABİLECEK

Kurbanlık satışları devam ederken taksitli fırsatlar da cezbedici geliyor. Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası’nda A101 kurbanlık fırsatının detayları da belli oldu. Tüm vatandaşlar 6 taksitli kurbanlık alışverişlerine ayrıca +4 taksit daha verileceği haberinin detaylarını araştırıyor. İşte haberin detayları…

Ziraat Bankası’nda A101 fırsatı başladı! 30 Haziran 2023’e kadar +4 taksit imkanından faydalanın…

ZİRAAT BANKASI’NDA KURBANLIK A101 DETAYLARI NELER?

Ziraat Bankası’nda A101 fırsatı Kampanya Koşulları belli oldu. Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamanın detayları şöyle: “Kampanya kapsamında tüm A101 marketlerinden veya a101.com.tr'den yapılacak kurbanlık alımlarında yapılacak 6 taksitli ödemelerde +4 taksit seçmeli olarak kart sahibine sunulacaktır. Kampanyadan yararlanmak için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunmaktadır. Artı taksit kampanyası sadece Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Bankkart yetkili üye işyerlerinde 6 taksitli işlemlerde geçerlidir.

TAKSİT KOŞULUNA İLİŞKİN SONRADAN DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAK

Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir. Kampanyalı işleminize ilişkin detaylı bilgi slip üzerinde bulunacak olup, seçilen + taksit koşuluna ilişkin sonradan değişiklik yapılmayacaktır. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.”

Yeni kampanyasını duyuran Ziraat Bankası’nın A101 fırsatının ilgiyle karşılandığı öğrenildi. 30 Haziran 2023’e kadar geçerli olacak A101 fırsatında +4 taksit imkanından faydalanılabileceği müşteri çekti. Kurbanlık düşünen vatandaşların taksitli kurbanlık fiyatları araştırmaları devam ediyor.

Bu bankadan 30 bin TL nakit sahibi iseniz arsa yatırım fırsatını kaçırmayın

Bankkart Lira nasıl kullanılır? Bankkart Lira kullanırken yapılması gerekenler nelerdir?

Ziraat Bankası’ndan az önce karar çıktı! Adınıza yatacak 1.000 TL’yi hemen alın!