Kent Haberleri

Ziraat Bankası’nda hesabı olanlara anında 2 bin lira! Bu kampanya bir daha gelmez! Elinizi çabuk tutun!

Ziraat Bankası büyük ses getirecek 2 bin lira indirim kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Alışverişlerini yapan vatandaşlar tam olarak 2 bin TL değerindeki indirimi anında kapacak. 2023 yılı başından beri Ziraat Bankası kampanyaları peş peşe sıralıyor

Ziraat Bankası, 2023 senesinde müşterilerine özel kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. 2023 yılı başından beri Ziraat Bankası kampanyaları peş peşe sıralıyor.

Tam da şu sıralarda Ziraat Bankası’ndan çok ses getirecek yeni bir kampanya haberi daha geldi. Düzenlenen bu kampanyaya göre, Vatan Bilgisayar’dan yapılan alışverişlerde tam olarak 2 bin lira ödeme yapılacak.

İşte detaylar...

Türkiye’nin en köklü kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, Vatan Bilgisayar’dan yapılan alışverişlerde müşterilerine özel bir yeni kampanya hazırladı. Vatan Bilgisayar’dan yapılacak alışverişlerde Ziraat Bankası kartını kullanan müşteriler 2 bin TL’lik anında indirimi kapacak. 2023’ün zamlar ve artan enflasyon ile başlamasının ardından bankalar da insanları rahatlatmak adına pek çok kampanya düzenliyor.

Banka promosyonlarının yanında bankaların kampanya sayısı da gün geçtikçe artıyor. Birbirinden farklı kampanyalarla müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası’ndan bir kampanya haberi de geldi. Elektronik ürünlerinde özellikle son zamanda yapılan zamlardan sonra kimse alışveriş yapmaya yanaşmıyordu. Müşterilerine özel Vatan Bilgisayar ile birlikte bir kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, bankasının kartını kullanan müşterilerine özel 2 bin TL indirim müjdesi verdi.

İŞTE KATILIM ŞARTLARI

Ziraat Bankası’na ait Bankkart ve Başak Kart ile Vatan Bilgisayar’a giden banka müşterileri tek seferde 10 bin lira ve 20 bin lira arasında yaptıkları alışverişler için bin lira, 20 bin lira ve üzeri tutan harcamalarında ise anında 2 bin TL indirim kazanacak. Fakat kampanyadan faydalanmak için müşterilerin VATAN yazıp 4757’ye  SMS atmaları gerekecek.

Kampanyaya katılım sağlanmadan yapılan alışverişlerde ise indirim söz konusu olmayacağı vurgulanırken müşterilerin haklarının yanmaması için kampanyaya dahil olmaları gerektiği uyarısında bulunuldu. Kampanyadan kazanılan indirimler ise 10 Mart 2023 tarihinde işlem yapılan karta aktarılacak. Kampanyadan yararlanmak için bankanın Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Başak Ticari ya da Kurumsal kart sahipleri yararlanabilecek.

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Paranız buhar olabilir! Yapmayanın parası yanacak!

Ziraat Bankası’ndan müjde üstüne müjde! Öyle bir kampanya yaptı ki...

Ziraat Bankası bombayı patlattı! Alışveriş yapanları sevince boğacak destek! Haberi duyanlar alışveriş yapmaya koşuyor!