29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan 11.502 TL taksitle 1.5 milyon TL konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası'ndan 11.502 TL taksitle 1.5 milyon TL konut kredisi kampanyası!

Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlara bir müjde de Ziraat Bankası'ndan geldi. Buna göre, artan konut fiyatları ve kredi faiz oranları nedeni ile ev sahibi olmak birçok kişi için zor bir durum olurken, Ziraat Bankası yaptığı açıklama ile yüzleri güldürecek gibi gözüküyor.



Banka, ortak konut kredisi kampanyası ile ev almak isteyenlere büyük bir kolaylık sunacağını duyurdu. Ziraat Bankası'nın gerçekleştireceği ortak konut kredisi kampanyasında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bir fırsat sunuluyor. Buna göre, yüksek konut fiyatları ve kredi faiz oranları karşısında birden fazla kişinin bir araya gelmesi ile birlikte  ev sahibi olmanın da mümkün olabileceği kaydedildi. 

ahaber.com.tr'de yer alan habere göre; Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi Kampanyası kapsamında, kredi çekmek isteyen fakat bu süreçte tek başına ödeme yaşayan vatandaşlara  yönelik bir çözüm olarak belirtildi. Buna göre, 5beşkişiye kadar ortak konut kredisi çekme imkanı sunan ve bu kampanya ile birden fazla kişinin gelir beyanı kullanılarak, yüksek miktarlarda taksitler rahatça  ödenmeye başlanacak. 

Başvuru şartları ve kredi faiz oranı neler? 

Ziraat Bankası'nın bu özel kampanyası için belirlenen bazı önemli şartlar ve özellikler şöyle kaydedildi. Düzenli geliri olan en az 2, en fazla 5 kişi bir araya gelerek konut alımları için kredi kullanabilir. Kredi miktarı, alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz şirketleri tarafından düzenlenen ekspertiz raporundaki değer üzerinden hesaplanacaktır.

Ziraat Bankası ndan 11.502 TL taksitle 1.5 milyon TL konut kredisi kampanyası!

Ayrıca, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına uygun olarak belirlenmektedir. Krediye konu olan gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilmektedir. Gerekli görüldüğünde banka tarafından ek teminat istenebilir. Ziraat Bankası, kredi kullanan müşterilere hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası gibi ürünler sunmaktadır. Bu belirtilen kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası şubelerine başvuruda bulunarak detaylı bilgi alabilirler. Buna göre, özellikle aile bireyleri, yakın arkadaşlar veya birlikte yatırım yapmak isteyen gruplar için büyük bir fırsatlarda sağlanmaktadır. 

Ziraat Bankası tarafından 11.502 TL taksitle 1.5 milyon TL konut kredisi kampanyası başlattığını duyurdu ve bu kampanyadan faydalanmak isteyenler, Ziraat Bankası şubelerine başvuruda bulunarak detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirler. Buna göre, Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 3.79 olarak açıklanırken bu oran üzerinden 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksit tutarı 57 bin 512 TL olarak hesaplandı. 5 kişi ortak bu krediyi çekmesi durumunda ise aylık taksit tutarı 11.502 TL olarak gerçekleşecek.

Ziraat Bankası müşterilerine 31 Mart 2024 uyarısı! İşte Ziraat'ten 7 bin 500 TL almak için adım adım yapmanız gerekenler

Ziraat Bankası'ndan son 39 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanların hesabına 750 TL yatıracak!

Ziraat Bankası'ndan son 27 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Kira ve konut fiyatlarındaki artış yüzde 14.3! Türkiye ekonomisindeki en önemli sorun ne? 


Geri Dön